Life

Oana Lis, în cea mai disperată situație! Recurge la ceva fără precedent

Oana Lis a ajuns într-o situație destul de disperată din cauza problemelor financiare cu care se pare că se confruntă. Ce s-a aflat?
15.10.2023 | 21:27
Oana Lis in cea mai disperata situatie Recurge la ceva fara precedent
Oana Lis face tot ce se poate pentru soțul ei. Captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Oana Lis face tot ce poate pentru a-l ține pe plutire pe Viorel, recent evacuat din centrul unde își urma tratamentele pentru a-și atenua problemele de sănătate. Soția fostului edil al Capitalei face în continuare sacrificii uriașe de dragul partenerul ei și demonstrează, încă o dată, că îi este alături indiferent de asperitățile vremurilor.

Oana Lis vinde din casă

Vedeta a început să vândă obiecte de prin casă, pe sume modice, doar-doar să strângă un leu necesar pentru tratamentul soțului ei, cel puțin așa notează cei de la spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Printre lucrurile pe care Oana Lis le-a scos deja la vânzare se află o icoană îmbrăcată în foiță de aur. Prețul cerut pentru acest obiect a fost de 1.500 de lei, conform sursei menționate.

Oana nu vrea să ceară sume prea mari pentru obiectele pe care le scoate în fața potențialilor clienți. O face tocmai în speranța că își va găsi cumpărători siguri.

ADVERTISEMENT

„Am toate traumele”

Oana Lis știe ce înseamnă dificultățile vieții, căci unele din lucrurile pe care azi le aplică le-a învățat din experiențele trăite încă din copilărie. Soția lui Viorel Lis se prezintă azi ca o neînfricată după ce s-a lovit de neajunsuri și tot felul de probleme.

Tocmai de aceea, Oana Lis nu renunță să creadă că lupta ei nu este în van, nu doar pentru a-l salva pe Viorel, ci și pentru a fi mulțumită de ea însăși.

ADVERTISEMENT

„Eu am toate traumele din cartea de psihologie, pe care le-am trăit în copilărie. Nu mă mai tem de nimic. Am trecut prin atâtea prin viață. Așa că nu mă mai tem de nimic. (…) Ideea este că nu ai nevoie nici de 1.000 de oameni.

În tinerețe tocmai asta greșim. Greșim că ne bazăm că avem 1.000 de prietenii la beții, la bani, dar trebuie să testăm oamenii. Trebuie să vedem care nu o să ne fie la greu”, a declarat Oana Lis, potrivit sursei deja enunțate.

ADVERTISEMENT