Life

”Nu l-am dus pe Viorel la azil”. Oana Lis, ultimele detalii despre starea soțului său

Oana Lis, informații despre problemele medicale ale fostului edil al Capitalei, Viorel. L-a internat sau nu la căminul de bătrâni.
11.10.2023 | 18:24
Nu lam dus pe Viorel la azil Oana Lis ultimele detalii despre starea sotului sau
Oana Lis, informații despre problemele medicale ale fostului edil al Capitalei, Viorel. L-a internat sau nu la căminul de bătrâni. Sursa foto: hepta.ro / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Nu l-am dus pe Viorel la azil”. Oana Lis, ultimele detalii despre starea soțului său de care se ocupă singură de o perioadă foarte lungă. Fostul politician nu mai iese din casă din cauza bolilor care nu îi mai permit acest lucru.

Oana Lis, informații despre problemele medicale ale fostului edil al Capitalei, Viorel. L-a internat sau nu la căminul de bătrâni

Oana Lis vine cu informații despre problemele medicale ale fostului edil al Capitalei, Viorel, după ce au apărut mai multe lucruri despre fostul primar al Capitalei. Blondina a spus dacă l-a internat sau nu la căminul de bătrâni.

ADVERTISEMENT

Vedeta, care este de profesie psiholog, susține că partenerul de viață se află în locuința personală. Mai mult, spune că nu a luat niciodată în calcul decizia de a-l duce la azil, deși se descurcă foarte greu cu partea materială.

„Nu l-am dus pe Viorel la azil! Este o mare minciună care se vehiculează în aceste zile. Eu îl îngrijesc, acasă. Nu s-a întâmplat nimic grav! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era.

ADVERTISEMENT

Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat. Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă.

Nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală”, a dezvăluit Oana Lis despre starea de sănătate a soțului său, Viorel Lis, pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT

Care sunt afecțiunile de care suferă soțul Oanei, Viorel Lis

Oana Lis a dezvăluit care sunt afecțiunile de care suferă partenerul de viață, Viorel. Fostul edil al Capitalei se deplasează numai cu ajutorul unui scaun rulant după ce problemele sale s-au agravat începând cu anul 2018.

La momentul respectiv a suferit un accident vascular cerebral, iar în urmă cu un an a ajuns de urgență la spital din cauza unui preinfarct. De asemenea, în perioada pandemiei de coronavirus a început să nu mai iasă din casă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu și-a putut trata sechelele locomotorii. Viorel Lis are semipareză la membrele inferioare și suferă de diabet. Soțul Oanei Lis are mai multe organe interne afectate din cauza acestei boli tot mai des întâlnite.

ADVERTISEMENT