Life

Oana Lis, veste uriașă după ce a scăpat de Covid: „O să-l fac pe Viorel tătic, bunic. Sunt părinte adoptator”

Oana Lis crede că anul acesta va deveni mamă! După infernul prin care a trecut din cauza Covidului, nevasta fostului primar al Capitalei are acum un mare vis.
05.01.2022 | 17:55
Oana Lis veste uriasa dupa ce a scapat de Covid O sal fac pe Viorel tatic bunic Sunt parinte adoptator
ADVERTISEMENT

Oana Lis a trecut prin momente de cumpănă serios la finalul anului 2021, însă lucrurile încep să revină la normal în viața vedetei.

Nevasta fostului edil al Bucureștiului, Viorel Lis, are un plan uriaș pentru noul an. Este mai mult ca sigură că în 2022 va deveni mamă.

ADVERTISEMENT

Blondina care își câștigă acum existența din consultațiile psihologice simte că în acest an va deveni părinte adoptator. De doi ani a depus dosarul de adopție, însă până acum nu a avut norocul să fie sunată cu vestea cea mare.

Oana Lis crede că 2022 este anul în care va fi mămică adoptivă

„Am depus un dosar de adopție și simt că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic. Eu am depus în București și e foarte complicat că aici nu sunt așa mulți ca în zonele rurale. Eu sunt părinte adoptator, dar nu am copilul.

ADVERTISEMENT

E de doi ani depus dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic, bunic. Am foarte multă iubire de oferit”, a declarat Oana Lis la PRO TV.

Chiar dacă încă nu are un copil, Oana spune că entuziasmul este atât de mare și e atât de pregătită încât crede că nu va da greș în rolul de mamă.

ADVERTISEMENT

Privirea soțului lui Viorel Lis se luminează doar la gândul că va avea grijă de un suflețel care nu a avut norocul să fie crescut de părinții biologici.

„Sunt o persoană care o să iubească foarte mult copilul. O să râdem împreună, o să construim împreună”, i-a mai spus Oana lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT
Oana Lis, în platoul „La Măruță”. Foto: PRO TV

Îi scriu tineri de 18 ani

Oana a glumit pe tema dorinței de a adopta un copil. A spus că îi scriu mulți tineri care au intenții nu tocmai ortodoxe.

„Să nu primesc acum mesaje de la copii de 18, 19 ani. Vreau un copil mic. Zice să-l adopt, că moare moșul… Unele mesaje nu pot să le zic. Primesc tot felul de mesaje. Nu pot să înțeleg cum poți să spui că iubești o persoană pe care nu ai văzut-o niciodată”,  a mai spus Oana.

Vedeta a vorbit și despre perioada de recuperare de după Covid. Atât ea cât și soțul ei au ajuns la spital anul trecut. Din fericire, cei doi s-au făcut bine, însă Oana a căzut într-o ușoară depresie la scurtă vreme după externare.

 

 

 

ADVERTISEMENT