Life

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit după 11 ani de relație. Bruneta a confirmat ruptura dintre ei

Oana Mizil și Marian Vanghelie, pe drumuri diferite după 11 ani împreună. Ce a declarat bruneta despre acest subiect sensibil.
18.11.2022 | 19:12
Oana Mizil si Marian Vanghelie sau despartit dupa 11 ani de relatie Bruneta a confirmat ruptura dintre ei
Oana Mizil și Marian Vanghelie, pe drumuri diferite după 11 ani împreună. Ce a declarat bruneta. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri și fostul primar al sectorului 5 s-au despărțit după 11 ani de relație. Bruneta a confirmat ruptura dintre ei, precizând că această separare a fost luată ca o pauză și pentru a se regăsi pe sine și nu numai.

Oana Mizil și Marian Vanghelie, pe drumuri diferite după 11 ani împreună. Ce a declarat bruneta

Oana Mizil și Marian Vanghelie au luat decizia să meargă pe drumuri diferite după 11 ani de relație amoroasă. Cei doi sunt părinții unei fetițe pe nume Maria, despărțirea fiind confirmată de frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Zvonurile despre o posibilă ruptură au apărut în urmă cu puțin timp, după ce vedeta a distribuit o postare în social media prin care spunea că un capitol din viața sa s-a încheiat. Ulterior, mesajul a fost șters.

„Suntem într-o perioadă… nouă ne place să spunem de pauză. Să ne regăsim, să ne reinventăm. Să formăm, din nou, o familie, pentru că eu simt în mine că noi suntem familia pe care o vrea Maria (n.r. fiica). 

ADVERTISEMENT

E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate. Îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările!”, va spune Oana Mizil în emisiunea  Teo Show, care va fi difuzată sâmbătă, 19 noiembrie 2022.

Oana Mizil și Marian Vanghelie, ruptură după 11 ani de relație

Începând cu ora 10:00 frumoasa brunetă va apărea în show-ul de la Kanal D, unde va face și mai multe dezvăluiri despre legătura amoroasă pe care o trăiește de aproximativ 11 ani alături de Marian Vanghelie.

ADVERTISEMENT

Familia este cea care reușește să o încarce cu energie pozitivă pe Oana Mizil, care susține că momentele petrecute cu partenerul de viață și fiica lor, Maria, sunt cele care o fac să fie o persoană puternică.

Zâmbetul copilei și brațele ocrotitoare ale politicianului sunt cele care o ajută să se reconstruiască în fiecare zi, după cum afirma în urmă cu ceva vreme bruneta în vârstă de 47 de ani.

ADVERTISEMENT

Momentan nu se știe cu cine va rămâne copila, dar cel mai probabil va sta alături de mama sa, mai ales că părinții săi nu erau căsătoriți.

ADVERTISEMENT
Tags: