Life

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după zece ani de relație. Prima reacție a fostului edil în urma separării

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după zece ani de relație. Prima reacție a fostului edil în urma separării
07.11.2022 | 12:06
Marian Vanghelie si Oana Mizil sau despartit dupa zece ani de relatie Prima reactie a fostului edil in urma separarii
Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după zece ani de relație. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Este oficial. După zece ani de relație, Marian Vanghelie și Oana Mizil au decis să se despartă. Fostul edil a reacționat deja, în timp ce fosta sa parteneră de viață a decis să păstreze tăcerea.

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit

Relația dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil a fost una destul de controversată. S-au cunoscut pe când acesta era primar al Sectorului 5, iar ea era deputat PSD.

ADVERTISEMENT

Amândoi erau căsătoriți, însă au decis să divorțeze, iar mai apoi au format un cuplu până zilele trecute.

Nu s-au căsătorit însă și au preferat să stea așa aproape un deceniu, iar mai târziu, Oana Mizil i-a dăruit fostului edil și o fetiță, pe nume Maria.

ADVERTISEMENT

Între timp însă, au apărut probleme în paradis. La un moment dat s-a zvonit că ar fi existat și violență în relația celor doi, însă mereu, cuplul a găsit o cale de mijloc și a rămas împreună.

S-a întâmplat în 2021, când Marian Vanghelie ar fi descoperit niște convorbiri dintre Oana Mizil și fostul membru al PSD, Bogdan Diaconu.

ADVERTISEMENT

La acel moment, între cei doi a existat o altercație fizică, însă între timp cuplul a trecut peste probleme.

Prima reacție a lui Marian Vanghelie după despărțirea de Oana Mizil

Nu știm ce s-a întâmplat de această dată, cert este că potrivit click.ro, ruptura este una definitivă. Mai mult de atât, sursa citată scrie că Oana Mizil și-a luat și fetița, dar și mama și ar fi părăsit casa fostului edil.

ADVERTISEMENT

Contactat de sursa citată, Marian Vanghelie precizează că nu a fost căsătorit cu fosta sa parteneră, deci nu are ce să divorțeze. De asemenea, el a mai adăugat că o va lăsa pe ea să facă declarații în acest sens, facă va fi cazul.

”Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a declarat, pentru Click, Marian Vanghelie.

Oana Mizil în schimb, nu a confirmat niciun zvon, însă a dat de înțeles că acum trăiește o nouă etapă din viața sa. ”Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață”, a declarat Oana, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: