Life

Oana Monea de la Insula Iubirii, la spital: “Mă epuizează”

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, pe patul de spital. Ce i s-a întâmplat. A dezvăluit totul pe rețelele de socializare.
02.08.2023 | 23:27
Oana Monea de la Insula Iubirii la spital Ma epuizeaza
Din ce motiv a ajuns Oana Monea la spital. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moment de cumpănă pentru Oana Monea, una dintre ispitele de la Insula Iubirii. Concurenta a ajuns pe patul de spital, stârnind semne de îngrijorare din partea admiratorilor. Pe rețelele de socializare, tânăra a postat o fotografie în care i se vedea mâna în perfuzie.

De ce a ajuns Oana Monea de la Insula Iubirii pe patul de spital

Oana Monea își ține urmăritorii de pe Instagram la curent cu tot ceea ce face, mai ales de când apare la Insula Iubirii. Emisiunea i-a adus notorietate și un număr mai mare de admiratori. Miercuri, ispita le-a dezvăluit într-un Instastory că a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Cu o mână în perfuzie, Oana Monea a explicat de ce a ajuns în acest punct. Motivul invocat a fost acela al oboselii din cauza muncii. Tânăra deține un salon de înfrumusețare și are zilnic foarte multe cliente. A încercat să se trateze cu medicamente, dar în zadar.

”Uneori… munca mă epuizează și atunci când mai este vorba și de un tratament, organismul meu cedează. Nu îmi plac pastilele, nu îmi place să fac niciun fel de tratament și asta pentru că organismul meu respinge orice înseamnă pastilă.

ADVERTISEMENT

Asta s-a întâmplat și când a trebuit să fac acest tratament pentru antibiotic și tot organismul meu s-a dat peste cap… ceva rău, iar de atunci eu nu pot să-mi mai revin, dar asta nu înseamnă că nu îmi fac treburile zilnice la fel de bine”, a spus Oana Monea într-un Instastory.

Ce spune Oana Monea despre concurentul pe care l-a ispitit

La un moment dat, Oana Monea a fost întrebată de admiratori despre părerea sa despre Marius Moise, concurent de care s-a apropiat la Insula Iubirii, cât timp a fost în competiție. Tânăra a evitat să-și exprime punctul de vedere, dar a subliniat că în testimoniale dă cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

”Eu nu pot să vă spun părerea mea, vă dați seama că nu am voie să vă spun părerea mea, deși mi-ar face plăcere, dar uitați-vă în continuare la insulă, pentru că eu în testimoniale spun absolut tot ceea ce cred, absolut tot ceea ce văd, absolut tot ceea ce simt.

Partea proastă este că Ceci a plecat, Ceci este fata cu care eu îmi petreceam destul de mult timp atunci când nu eram cu toată lumea. Noi mereu ne retrăgeam undeva lângă una din camerele noastre și acolo ne povesteam foarte multe lucruri și se mai pot vedea și acolo câteva detalii despre felul în care eu am văzut această relație cu concurentul Făt-Frumos”, a mai mărturisit tânăra urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Insula Iubirii este una dintre cele mai renumite emisiuni despre dragoste din țară. Se difuzează pe Antena 1, în fiecare joi și vineri, de la 20:30. La aceasta iau parte diferite cupluri care vor să-și testeze fidelitatea partenerului. Unele se despart, iar altele fac față provocărilor și rămân în continuare împreună.

ADVERTISEMENT