Life

De ce nu vrea Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, să se căsătorească. Blondina a dezvăluit adevăratul motiv

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, a dezvăluit de ce nu vrea să se căsătorească. Adevăratul motiv al frumoasei blondine.
17.07.2023 | 19:13
De ce nu vrea Oana Monea ispita de la Insula Iubirii sa se casatoreasca Blondina a dezvaluit adevaratul motiv
Oana Monea, ispită la Insula Iubirii, nu vrea să se căsătorească. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Monea, ispită la Insula Iubirii, a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se căsătorească. Afacerista a fost întrebată de fani dacă ar vrea să ajungă, într-o zi, în fața altarului cu cineva.

Motivul pentru care Oana Monea de la Insula Iubirii nu vrea să se căsătorească

Blondina a mai fost ispită la Insula Iubirii și în 2022, fiind printre cele mai apreciate de telespectatori. Tânăra a revenit și în sezonul al șaptelea la reality show-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, Oana Monea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri. Fanii au fost curioși dacă aceasta ar vrea să îmbrace rochia de mireasă, la un moment dat.

Spre surprinderea tuturor, ispita a spus că nu își dorește să se căsătorească în viitor. Tânăra este de părere că două persoane care se iubesc și înțeleg nu trebuie să semneze niște documente pentru a rămâne împreună.

ADVERTISEMENT

“Nu, nu vreau să mă căsătoresc. Am mai zis și repet! Nu cred în căsătorie, nu cred în acele documente care ne țin legați ca oameni.  Dacă este să te înțelegi cu cineva, poți să te înțelegi și fără să semnezi două acte care nu au nicio importanță”, a explicat Oana Monea pe Instatory.

Oana Monea
De ce nu vrea Oana Monea să se căsătorească. Sursa foto: Instagram

Ce spune Oana Monea despre revenirea la Insula Iubirii

Recent, un fan a întrebat-o pe Oana Monea dacă mai vrea  să fie ispită la Insula Iubirii și în sezonul următor, iar aceasta a făcut o glumă. Blondina a spus că nu știe dacă va mai merge sau nu, din moment ce este antreprenor și trebuie să se ocupe de afacerea sa.

ADVERTISEMENT

“Nu știu dacă mai merg ispită la Insula Iubirii, pentru că acolo este plin de antreprenori și am înțeles că dacă ești antreprenor, 100% nu ai timp să mergi la Insula Iubirii și nu poți să-ți lași business-ul și angajații acasă.

Dacă ai făcut lucrurile astea înseamnă că nu ești un antreprenor și te ocupi cu altceva. Așa că… scuzați-mă pe mine, este vina mea că am fost la insulă, este vina mea că angajații mei sunt pregătiți și motivați să se descurce și singuri atunci când sunt plecată.

ADVERTISEMENT

O să rămân acasă la anul, ca să fiu un antreprenor veritabil, așa cum trebuie să fiu și așa cum îmi spune toată lumea că trebuie să fiu”, a spus Oana Monea, notează spynews.ro.

În vârstă de 34 de ani, Oana Monea are mai multe afaceri în domeniul beauty. Aceasta deține o academie de dermopigmentare, un magazin online și un salon de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT