Life

Cine este Oana Monea, una din ispitele de la Insula iubirii 2022. Cu ce business se laudă blondina

Sezonul 6 al celui mai fierbinte reality-show din România, Insula iubirii, se apropie cu pași repezi. Printre cele 10 ispite feminine din acest an se numără și antreprenoarea Oana Monea.
26.03.2022 | 16:34
Cine este Oana Monea una din ispitele de la Insula iubirii 2022 Cu ce business se lauda blondina
Oana Monea, ispită la Insula iubirii 2022. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Oana Monea este una dintre cele zece ispite feminine de la Insula iubirii. Tânăra va pune gând rău cuplurilor care s-au înscris în acest reality-show pentru a-și testa dragostea.

Oana Monea, ispită la Insula iubirii 2022

Oana are 33 de ani și se declară o femeie independentă și greu de păcălit atunci când vine vorba despre iubire. Până acum, blondina susține că a avut doar două relații serioase, care nu s-au încheiat așa cum și-a dorit.

ADVERTISEMENT

La Insula iubirii își va pune în acțiune toate tehnicile sale de cucerire, devenind una dintre ispitele de temut ce poate amenința concurenții care trebuie să-și dovedească fidelitatea.

Oana pare hotărâtă să dea tot ce are mai bun în show-ul de la Antena 1. Tânăra este de origine din Constanța și rulează mai multe business-uri în domeniul frumuseții. Are o academie de dermopigmentare, propriul ei salon de înfrumusețare, dar și un magazin online.

ADVERTISEMENT

Ispita de la Insula iubirii muncește încă din liceu. Și-a dorit să se dezvolte pe cont propriu, iar azi se laudă cu afacerile sale, mai ales că face bani din lucrurile care o pasionează, având ca target publicul feminin.

„Nu am venit aici să stric ceva”

„A trebuit să mă descurc de mică, să fiu destul de puternică. Sunt o persoană foarte bună, cu suflet foarte bun. Nu sunt o persoană caldă, sunt rece. Uneori pare că sunt indiferentă, timidă sau retrasă.

ADVERTISEMENT

Este starea mea de bine cu mine, așa sunt eu. Te ajut oricând ai nevoie, dar nu sunt omul care să se atașeze 100%. M-am învățat așa prin prisma experiențelor mele”, a spus Oana Monea în videoclipul ei de prezentare.

Afacerista spune că nu a avut niciodată o relație foarte apropiată cu părinții ei, însă îi respectă și îi iubește. „Nu cred că eu sunt genul de persoană care să ispitească dacă nu simte acel ceva. Nu am venit aici să stric ceva.

ADVERTISEMENT

Dacă e ceva pentru mine, am să iau. Dacă simt ceva pentru vreunul dintre concurenți, voi merge mai departe. Aș începe de la un sărut, de la dormit împreună, de la o prindere de mână”, a spus Oana despre cum va acționa ca ispită.

 

 

ADVERTISEMENT