Life

Oana Monea de la Insula Iubirii, prima imagine cu iubitul. Cum arată partenerul ispitei

Oana Monea de la Insula Iubirii, prima poză cu bărbatul care a cucerit-o. Cine este persoana care i-a furat inima blondinei.
24.08.2023 | 13:00
Oana Monea de la Insula Iubirii prima imagine cu iubitul Cum arata partenerul ispitei
Oana Monea de la Insula Iubirii, prima poză cu bărbatul care a cucerit-o. Cine este acesta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Monea de la Insula Iubirii a publicat prima imagine cu iubitul, după ce mai mulți fani au devenit curioși legat de viața sa amoroasă. Cum arată partenerul ispitei de la Antena 1. Tânăra este foarte discretă.

Oana Monea de la Insula Iubirii, prima poză cu bărbatul care a cucerit-o. Cine este acesta

Oana Monea de la Insula Iubirii a distribuit în social media prima poză cu bărbatul care a cucerit-o. Mulți se întreabă acum cine este persoana care i-a furat inima blondinei cu siluetă impecabilă, buze voluminoase și ochi de culoare albastră.

ADVERTISEMENT

Tânăra care poate fi urmărită în sezonul 7 al show-ului de la Antena 1 nu a dorit să-i arate chipul actualului partener de viață. Cel mai probabil legătura amoroasă cu acest „Făt-Frumos” este una recentă.

Mai exact, ispita apare alături de un bărbat brunet a cărui identitate nu se cunoaște în momentul de față. Frumoasa blondină nu dorește să le arate internauților cum arată acesta, de fapt, și păstrează discreția.

ADVERTISEMENT

„Abia aștept să ni-l arăți pe adevăratul Făt-Frumos”, este mesajul primit de Oana Monea de la Insula Iubirii pe Instagram. Tânăra a discutat deschis și despre legătura pe care o are în prezent cu unul dintre participanții din Thailanda.

Relația de dragoste vine la scurtă vreme după ce Marius Moise ar fi vrut să o cucerească. Oana Monea nu mai vrea să audă absolut nimic despre concurentul care se iubește, în realitate, cu Bianca Giurcă, mai mică decât el.

ADVERTISEMENT
Oana Monea de la Insula Iubirii și partenerul de viață
Oana Monea de la Insula Iubirii și partenerul de viață. Sursa foto: Instagram.com

Oana Monea, despre Marius Moise de la Insula Iubirii

„Momentan până la sfârșitul emisiunii, până când se termină emisiunea nu am voie să vorbesc absolut nimic, dar nu îmi mai puneți întrebări despre omul ăsta. Atât vreau să vă spun!

Nu există pentru mine omul ăsta, dar o să vă povestesc dacă mai țin sau nu legătura cu el”, a spus Oana Monea despre Marius Moise de la Insula Iubirii, tot pe rețelele de socializare, în urmă cu puțină vreme.

ADVERTISEMENT

Finala emisiunii moderate de Radu Vâlcan va avea loc duminică, 27 august. În altă ordine de idei, frumoasa ispită de la Antena 1 a mai subliniat că nu este însărcinată și că nu știe de unde a pornit această informație. Tânăra nu a fost niciodată gravidă.

ADVERTISEMENT