Life

Știm secretul ispitei Oana Monea de la Insula iubirii! Speak a întrebat, noi am găsit răspunsul!

Ispita Oana Monea de la Insula iubirii s-a prezentat în fața telespectatorilor drept antreprenoare. Legat de afacerea sa, Speak are o curiozitate.
10.08.2023 | 14:53
Stim secretul ispitei Oana Monea de la Insula iubirii Speak a intrebat noi am gasit raspunsul
Ispita Oana Monea de la Insula iubirii a intrat în atenția lui Speak din cauza afacerii sale. Foto: YouTube/ Antena 1/ Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Oana Monea de la Insula iubirii a intrat în vizorul lui Speak! Cântărețul a pus niște semne de întrebare cu privire la cât de antreprenoare e ispita, de fapt.

Oana Monea de la Insula iubirii și adevărul despre afacerea ei

Speak a comentat noile evoluții de la Insula iubirii, alături de Cosmin Natanticu, într-un episod al show-ului său online, „Fierți pe insulă”. În urma remarcilor pe care artistul le-a făcut cu privire la îndeletnicirile antreprenoriale ale Oanei Monea, blonda ar fi făcut o ironie fină ca reacție la ce declarase Speak.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a revenit asupra subiectului și a întrebat cum poate un antreprenor să își pună afacerea pe pauză pentru un reality-show precum Insula iubirii. Speak a declarat că el cunoaște oameni de afaceri care au destui angajați și nu ar avea timp să se ducă pe la emisiuni tv. Acesta a zis, cu alte cuvinte, că SRL-urile lor li solicită destul de mult.

Speak, curios cum se descurcă micro-antreprenoarea care tatuează sprâncene

„Ne-a certat și fata asta. Ne-a certat că am zis noi de antreprenori. Cumva, o ironie din asta… Oana Monea, da. Doamna antreprenoare, sunteți la curent cu noile legi fiscale care se vor pune în aplicare din ianuarie? 

ADVERTISEMENT

Eu ce am vrut să zic, doamna Monea Oana, așa, e că nu cunosc antreprenori, eu personal. Cunosc antreprenori macro, care au zeci de mii de angajați. Mai pot pleca în stânga dreapta, dar nu ca ispite, luni, dar microantreprenori nu cunosc să aibă timp două luni, că are ea angajați buni… Ok!”, a fost remarca lui Speak vizavi de antreprenoarea Oana Monea de la Insula iubirii.

Cosmin Natanticu l-a completat pe colegul său de discuție și a spus că e posibil să aibă un singur angajat, să fie doar ea în SRL-ul ei. FANATIK precizează că actorul de comedie a nimerit subiectul, căci chiar așa este, după cum veți vedea în datele în posesia cărora am intrat, mai jos!

ADVERTISEMENT

Natanticu, despre afacerista Oana: „Poate nu îi merge atât de bine”

„Dacă ai angajați de care trebuie să ai grijă, nu pleci. Acuma, dacă ai angajați buni…”, a zis Natanticu semi-ironic. „Eu zic din perspectiva mea, eu nu știu pe nimeni, eu personal…”, a completat Speak.

„Poate nu îi merge atât de bine”, a adăugat Natanticu, comediantul nimerind-o încă o dată. Care este, așadar, adevărul despre succesul antreprenorial al ispitei Oana Monea de la Insula iubirii? FANATIK prezintă cifrele exacte,! Satisfacem, astfel, curiozitatea lui Speak, dar și a telespectatorilor care vor să știe mai multe despre participanții din show-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Oana Monea este administrator la firma Viviani Concept SRL. Firma are ca activitate tatuarea sprâncenelor prin micropigmentare.

Cât de bine îi merge, așadar, ispitei Oana Monea de la Insula iubirii?

Vedeta de la Insula iubirii a raportat pierderi destul de mari către ANAF în anul 2022. Anul trecut, afacerista a avut un singur angajat la firma sa, adică pe ea. SRL-ul i-a adus un profit net în scădere cu 243%, față de 2021. Câștigul pe 2022 e cu minus în față, mai precis -117.000 de lei!

Totodată, Oana Monea de la Insula iubirii are datorii, în numele firmei pe care o administrează, de peste 1.400.000 de lei. Atenție!  Nu este vorba despre o datorie pe care frumoasa blondină o are cătret stat, ci despre un credit gândi pentru salonul ei. Mai trebuie precizat că blondina a rulat o cifră de afaceri de aproximativ 300.000 de lei. O cifră în creștere cu 1% față de 2021.

oana monea insula iubirii
Așa arată cifrele afacerii Oanei Monea de la Insula iubirii

Anul 2020, cel mai bun ca profit

Anul 2021 a fost, de altfel, un an ceva mai bun pentru afacerista care tatuează sprâncene. Ispita a înregistrat atunci un profit net de 82.619 lei. Cel mai bun an, însă, de când și-a deschis firma a fost exact anul în care a debutat pandemia. Oana Monea a avut, în 2020, un câștig net de 123.344 lei.

Trebuie precizat, totodată, că Oana Monea oferă și cursuri pentru tinerii care vor să urmeze procedurile de înfrumusețare în care ea a ajuns expertă. Aceasta se laudă cu o academie care îi poartă numele, deci o parte din bani îi câștigă și din orele pe care le predă.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT