Life

Oana Moșneagu, anunț neașteptat înainte de nunta cu Vlad Gherman: „Nu se face”

Oana Moșneagu a făcut un anunț surprinzător înainte de nunta cu Vlad Gherman, care va avea loc în vara acestui an. Ce a dezvăluit?
03.02.2024 | 21:26
Oana Mosneagu anunt neasteptat inainte de nunta cu Vlad Gherman Nu se face
Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor deveni soț și soție anul ăsta
ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu și Vlad Gherman încep să simtă tot mai acut emoțiile nunții, pentru care, culmea, încă nu au multe lucruri puse la punct.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman nu vor respecta toate tradițiile la nuntă

Actrița a făcut câteva dezvăluiri despre marele moment al vieții sale. Oana declară că a renunțat deja la anumite tradiții, spre dezamăgirea apropiaților.

ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor face nuntă în vara acestui an, însă n-au ales încă nici localul, iar artista n-are nici măcar rochia de mireasă gata.

Ce-i drept, mai e timp până atunci, iar lunile care vor urma până la momentul nunții vor fi cu siguranță dedicate pregătirilor. Unele care se anunță destul de intense!

ADVERTISEMENT

Oana a mărturisit că a trebuit să renunțe la anumite tradiții. A luat decizia asta din cauza locului unde va avea loc evenimentul. Vedeta a spus că la Capitală nu se țin multe din obiceiurile pe care ea le îndrăgește și le respectă de mică.

„Dacă nu devin eu agitată nu o să se întâmple nimic”

„Eu sunt atașată cumva de tradițiile noastre. Sunt și crescută la țară. Probabil și de asta cumva într-o oarecare măsură sunt atașată de ele.

ADVERTISEMENT

Chiar și nașii m-au întrebat de tradiții, de luat de acasă, de găleata cu apă. Le-am zis că la Capitală nu se face. Dacă eram acasă la mama existau șanse. Aici sărim peste partea asta.

Vlad este puțin mai delăsător decât mine. Mai bine zis, e mai relaxat. Nu îmi dau seama care este cuvântul potrivit. Dacă nu devin eu foarte agitată și nu trag de el nu o să se întâmple mai nimic. Acum nu știu cum o să fie pentru el când ne apropiem de ziua aia și dacă o să fie totul aranjat”, a declarat Oana Moșneagu pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta a zis că în mod sigur părinților ei, care sunt din Mioveni, le-ar fi plăcut să audă melodia „Ia-ți mireasă ziua bună”, însă dat fiind că orașul din care provine ea nu e chiar așa aproape de București, nu are rost să mute tot alaiul dintr-o parte în alta.

ADVERTISEMENT