Life

Oana Moșneagu, obstacol înainte de nunta cu Vlad Gherman. Ce a pățit actrița

Oana Moșneagu, obstacol cu două luni înainte de nunta cu Vlad Gherman. Actrița le-a spus fanilor ce i s-a întâmplat.
02.04.2024 | 18:48
Oana Mosneagu obstacol inainte de nunta cu Vlad Gherman Ce a patit actrita
Ce a pățit Oana Moșneagu înainte de nunta cu Vlad Gherman. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu a întâmpinat un mare obstacol înainte de nunta cu Vlad Gherman. Mai sunt două luni până la eveniment, dar actrița are probleme cu rochia pentru cununie.

Oana Moșneagu are parte de un obstacol înainte de nunta cu Vlad Gherman

Vlad Gherman are o relație cu Oana Moșneagu de mai bine de doi ani, iar peste doar două luni vor face nunta. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și își țin fanii la curent în legătură cu toate noutățile.

ADVERTISEMENT

Deși nu mai este mult timp până la nuntă, Oana Moșneagu a întâmpinat probleme în legătură cu rochia ei de mireasă. Actrița din “Lia – Soția soțului meu” vrea ca totul să iasă perfect în ziua cea mare, însă a avut parte de un obstacol.

Oana Moșneagu a primit rochia de mireasă pe care urma să o poarte la nunta cu partenerul ei, însă, din păcate, aceasta nu este bună. Mai mult, Vlad Gherman și-a luat costumul astfel încât să se potrivească cu rochia viitoarei sale soții.

ADVERTISEMENT

Astfel, actrița se gândește dacă mai are suficient timp să găsească rochia potrivită. Nu mai este mult timp până la cununie, așa că speră să reușească acest lucru în timp util.

“Eu calculând câte zile mai am ca să îmi găsesc rochie pentru cununie, după ce a venit rochia comandată nu mi-e bună. Și după ce @vladgherman_oficial și-a luat costumul în funcție de ea”, a scris actrița pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Oana Moșneagu
Oana Moșneagu, probleme înainte de nuntă. Sursa foto: Instagram

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au depus deja actele pentru cununia civilă

Acum câteva zile, Oana Moșneagu și Vlad Gherman i-au anunțat pe fani că au depus actele pentru cununia civilă. Cei doi s-au arătat foarte entuziasmați de acest pas, care îi duce tor mai aproape de ziua cea mare.

“Noi, după ce tocmai am depus actele pentru cununia civilă. Am crezut că nu o să fie nimic special, dar ne-am dat seama că fiecare pas, oricât de mic, care ne aduce mai aproape de DA-ul spus vieții noastre împreună, ne entuziasmează și emoționează”, a scris Oana Moșneagu în dreptul unor fotografii cu Vlad Gherman.

ADVERTISEMENT

Nunta celor doi actori este programată pentru data de 2 iunie 2024. La marele eveniment le vor fi alături membrii familiei, dar și prietenii apropiați. În total, vor fi maximum 200 de persoane.

Deși a rămas în relații bune cu Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu, fosta iubită a actorului, nu va fi prezentă la nunta acestuia. Cei doi au discutat despre acest subiect, iar actorul vrea să aibă alături doar cele mai apropiate persoane. În plus, nici fosta sa parteneră nu avea de gând să vină.

Cei doi au ales un loc inedit pentru petrecere, în apropiere de București. Este vorba despre o oranjerie de tip seară, aceeași locație unde Smiley și Gina Pistol au avut petrecerea de nuntă.

ADVERTISEMENT