Life
notix pixel id

Oana Roman a mers într-o vacanță de vis. Vedeta și-a surprins fanii cu o poză în costum de baie

Oana Roman a lăsat frigul din țara noastră și a plecat într-un concediu cu Marius Elisei și fiica lor, Izabela.
31.10.2021 | 17:54
Oana Roman a mers într-o vacanță de vis. Vedeta și-a surprins fanii cu o poză în costum de baie
Oana Roman a mers într-o vacanță de vis. Vedeta și-a surprins fanii cu o poză în costum de baie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Șatena se bucură de o vacanță de vis în Cipru, acolo nu este însoțită numai de familia sa, ci și de o gașcă frumoasă de prieteni cu care se distrează de minune.

Vedeta și-a surprins fanii cu imagini, unele dintre ele atrăgând cel mai mult atenția fanilor. Este vorba de niște poze în care apare în costum de baie.

Oana Roman a îndrăznit după multă vreme în care nu și-a dorit să se expună. De când a slăbit considerabil fiica lui Petre Roman are mai multă încredere în ea.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, în costum de baie. Cum s-a fotografiat vedeta în timpul vacanței

Vedeta se bucură de vacanță, distracție și pace departe de țară, chiar dacă susține că nu a găsit prețuri foarte mici pentru această escapadă superbă.

„Suntem în Cipru cu mai mulți prieteni. Suntem o gașcă. Vremea este chiar foarte frumoasă. Deși se anunța ploaie, din fericire nu plouă.

ADVERTISEMENT

Sunt undeva la 25-26 de grade. Prețurile nu sunt foarte mici în perioada asta. Apa este căldă, numai bună de baie. Ne-am bălăcit și astăzi, deși sunt valuri.

Camerele sunt ca niște căsuțe, cu multă piatră”, le-a mărturisit Oana Roman fanilor săi de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Oana Roman, într-un costum de baie negru
Oana Roman, într-un costum de baie negru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Oana Roman, vacanță de relaxare, dar și pentru muncă

Frumoasa șatenă a adunat foarte multe aprecieri din partea internauților, imaginile din vacanță făcând deliciul celor care o urmăresc pe social media.

Oana Roman este foarte activă și le arată celor de acasă care sunt locurile pe care le vizitează, unde servește masa, care sunt delicatesele pe care le savurează sau alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Vacanța nu este numai pentru relaxare pentru Oana Roman, care le-a spus oamenilor că pregătește o ședință foto pentru site-ul de haine pe care-l are de circa un an.

Fiica fostului premier al României Petre Roman este foarte implicată în această afacere, asta pentru că-i aduce bani frumoși. În plus, șatena are venituri și din reclame.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri