Life

Oana Roman a răbufnit în mediul online. Vedeta, acuze dure la adresa răutăcioșilor

30.07.2020 | 16:07
Oana Roman a rabufnit in mediul online Vedeta acuze dure la adresa rautaciosilor
ADVERTISEMENT

Oana Roman este tot mai supărată pe oamenii răutăcioși din jurul său, răbufnind din nou în mediul online. Vedeta a dat drept exemplu o tânără care nu are forme de fotomodel, dar cu toate acestea apare pe copertele celor mai faimoase reviste din lume.

Soția lui Marius Elisei a încercat să demonstreze că există și tipuri de femei plus size care nu sunt criticate, ci dimpotrivă sunt extrem de apreciate în ceea ce fac. Aici, fiica fostului premier al României Petre Roman a vorbit despre Ashley Graham din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

„Apropo de toată isteria asta din România în care par că doar domnișoarele pe un anumit model sunt demne să fie numite sexy și atrăgătoare. Vă dau un exemplu despre asumare care arată că suntem încă profund în urmă ca mentalitate”, a scris Oana Roman la InstaStory.

Oana Roman, deranjată de criticile dure pe care i le aduc fanii legat de greutate

Vedeta a postat mai multe imagini cu fotomodelul american care apare pe cele mai cunoscute reviste din străinătate. Ashley Graham are 32 de ani, este mamă și are o carieră la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze, având o avere considerabilă construită din contracte de imagine și publicitate.

ADVERTISEMENT

Modelul este descris de Oana Roman ca fiind o femeie foarte frumoasă, precizând faptul că nu are silueta perfectă, dar reușește să fie în centrul atenției. Aceasta este urmărită de circa 11 milioane de persoane din întreaga lume și nimeni nu-i adresează cuvinte urâte legat de greutatea sa.

„O fată super frumoasă, celebră și plus size. E milionară din publicitate, campanii online, are un brand de lenjerie intimă și apare pe coperta celor mai mari reviste glossy din lume. Are și 11 milioane de urmăritori pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

Are burtică, forme și nu are un corp deloc perfect. (…) Și nimeni nu o jignește, nimeni nu o umilește, nimeni nu face glume despre ea! O pun însă pe coperți ale revistelor unde nu au apărut nici unele slabe”, a completat vedeta pe contul de socializare.

Vedeta: ”N-au habar ce înseamnă Met Gala”

Oana Roman este cunoscută pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, de data aceasta mărturisind că bărbații care au senzația că o femeie trebuie să îndeplinească un anumit tipar și să fie operată din cap până în picioare sunt niște „maimuțoi”.

ADVERTISEMENT

„Și e invitată la Met Gala. Pun pariu că 80% dintre maimuțoii care cred că femeia trebuie să aibă buzele cât casa, silicoane 2 kg și gene de 2 metri și 40 kg, n-au habar ce înseamnă Met Gala”, a încheiat vedeta pe Instagram.

Met Gala este o gală de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan al Artei din New York. Considerată echivalentul Premiilor Oscar, cunoscut ca și „Balul Met”, acest eveniment de mare anvergură are loc anual, în prima zi din luna mai.

ADVERTISEMENT