Life

Oana Roman, apariție de senzație la plajă: „Poza a făcut-o Marius și nu e editată”

Oana Roman a avut o apariție de senzație la plajă, îmbrăcată într-o rochie scurtă. Marius Elisei este cel care a făcut poza.
20.06.2021 | 11:50
Oana Roman aparitie de senzatie la plaja Poza a facuto Marius si nu e editata
Oana Roman, apariție de senzație la plajă: „Poza a făcut-o Marius și nu e editată” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman s-a lăsat fotografiată într-o rochie scurtă la malul mării, iar cel care i-a făcut poza este chiar fostul soț, Marius Elisei.

Vedeta de la Antena Stars a ținut să precizeze că imaginea nu este editată și este de părere că a ieșit foarte bine. Oana Roman se află la mare alături de fostul partener de viață și de fetița lor, Isa.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, apariție de senzație la plajă: „Poza a făcut-o Marius și nu e editată”

Oana Roman continuă să-și impresioneze fanii cu aparițiile din mediul online. Fiica lui Petre Roman s-a fotografiat într-o rochie scurtă, de plajă, chiar pe malul mării.

Vedeta a ținut să precizeze că nu a editat poza și a lăsat-o exact așa cum era din telefon, mai ales că cerul avea o culoare prea frumoasă ca să fie editat.

ADVERTISEMENT

Deși sunt divorțați de jumătate de an, Oana Roman și Marius Elisei au petrecut destul de mult timp împreună. Cei doi au dus-o pe fetița lor la munte, iar acum toți trei se distrează la mare.

„Noi azi am fost la plajă și nu a plouat deloc! Păcat ca plaja din Mamaia este atât de lată acum încât faci o adevărată excursie de pe faleză până la malul mării!

ADVERTISEMENT

Apa este încă destul de rece și azi a fost învolburată! Poza a făcut-o Marius și nu are edit nici măcar de lumină pt că cerul era superb și am lăsat-o asa cum era din telefon!”, a scris vedeta pe pagina de Facebook.

Oana Roman
Oana Roman, apariție de senzație la plajă. Sursa foto: Facebook

Impresionați de apariția ei, fanii i-au lăsat sute de mesaje de apreciere Oanei Roman. Internauții au remarcat cât de mult a slăbit vedeta și au lăudat-o pentru ambiție și motivație.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat?

Oana Roman și Marius Elisei au petrecut timpul împreună în ultima perioadă, alături de fiica lor, Izabela, în vârstă de șapte ani.

Postările și mesajele șatenei din ultima perioadă dau de înțeles că a decis să-i mai acorde o șansă tatălui fetiței ei. Recent, cei doi s-au lăsat fotografiați de fiica lor în timp ce se aflau la munte, iar ipostaza este una demnă de un cuplu fericit.

Marius Elisei și-a cuprins cu brațele fosta soție, amândoi zâmbind la cameră. Cu puțin timp în urmă, bărbatul a declarat că și-ar dori o împăcare cu Oana Roman și are sentimente pentru ea.

Cei doi au fost împreună timp de opt ani și căsptoriți șapte ani. Vedeta de la Antena Stars chiar a postat un mesaj zilele trecute, cu ocazia aniversării de șapte ani de la nuntă.

„Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși, a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost.

M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea noastră trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide!

Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT