Life

Oana Roman și-a luat mașină nouă. Ce bolid de lux conduce acum vedeta

Oana Roman se mândrește cu un autoturism de lux. Fiica fostului premier al României Petre Roman o duce perfect din punct de vedere financiar, dovadă că și-a achiziționat o mașină de fițe de care s-a îndrăgostit la prima vedere.
15.06.2021 | 20:08
Oana Roman sia luat masina noua Ce bolid de lux conduce acum vedeta
Oana Roman și-a luat mașină nouă. Ce bolid de lux conduce acum vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta este în culmea fericirii de când a luat decizia de a-și schimba mașina. Este vorba de un autovehicul pe care îl conduce de mai bine de jumătate de an, dar abia săptămână trecută a ajuns să fie al ei un acte în regulă.

Este vorba de un bolid pe patru roți cu care șatena atrage toate privirile atunci când iese pe străzile din Capitală, asta pentru că este un model ieșit destul de recent pe piață. Mai exact, Oana Roman conduce noul SUV PEUGEOT 3008, o mașină franțuzească.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, răsfăț pe patru roți. Vedeta și-a achiziționat un bolid de lux

„În nebunia din zilele astea am uitat să vă spun că săptămâna trecută mi-am cumpărat mașină. O luasem în teste și m-am îndrăgostit de ea și am cumpărat-o. E superbă și o iubesc”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Prețul de pornire al noului autoturism pleacă de la 24.000 de euro, însă suma poate crește în funcție de varianta de motorizare. Mașina poate fi achiziționată pe benzină, diesel sau plug-in hybrid.

ADVERTISEMENT

Mașina dispune de un motor de 1.2 litri, cu o transmisie manuală cu șase trepte, cât și cu o cutie automată cu opt rapoarte.

A doua motorizare, cea pe benzină are 1.6 litri și dezvoltă 180 de cai putere și 250 Nm și este disponibilă exclusiv cu o transmisie automată cu opt trepte.

ADVERTISEMENT

Totodată, francezii au pregătit și câteva modificări exterioare, dar și noutăți la interior, așadar nu este de mirare că mașina arată super și foarte mulți români au pus deja ochii pe ea, printre care se numără și fiica lui Petre Roman.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman, mândră de actuala sa mașină. A testat-o în trecut

„M-ați întrebat ce mașină conduc. Cea mai mișto mașină din câte am avut. Îmi place maxim. Noul model Peugeot 3008”, dezvăluia Oana Roman la începutul anului, în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Șatena apare în numeroase imagini alături de noul autoturism de care s-a îndrăgostit, semn că este tare mândră de noua achiziție.

Oana Roman a optat pentru o mașină de culoare neagră și cel mai probabil se bucură de dotări suplimentare, asta pentru că în ultima perioadă o duce de minune din punct de vedere financiar.

Împăcarea cu fostul soț, Marius Elisei, i-a adus numai bucurii, pentru că de acum înainte se pot ocupa amândoi de magazinul de haine pe care îl au în mediul online.

ADVERTISEMENT