Life

Oana Roman, enervată de comportamentul unui bărbat în public: “M-am mutat în mașină. Țipa, pur și simplu”

Cum a fost Oana Roman enervată la culme de comportamentul unui bărbat în public. Vedeta a fost nevoită să se mute în mașină.
01.08.2023 | 14:54
Oana Roman enervata de comportamentul unui barbat in public Mam mutat in masina Tipa pur si simplu
Ce i s-a întâmplat Oanei Roman în public. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aflată în public, Oana Roman a fost enervată de comportamentul unui bărbat. Vedeta nu a mai putut suporta, așa că a fost nevoită să se mute în mașină.

Oana Roman, enervată la culme de comportamentul unui bărbat. Ce a pățit vedeta în public

Fiica lui Petre Roman își spune întotdeauna opiniile, chiar și atunci când sunt lucruri care o deranjează. De data aceasta, vedeta a povestit o întâmplare din public, care a deranjat-o foarte tare.

ADVERTISEMENT

În același timp, Oana Roman este și tristă pentru că se întâmplă astfel de situații. În timp ce era la o terasă, lângă sala unde fiica ei, Isa, avea înot, a apărut un bărbat care a avut un comportament nepotrivit față de toți cei prezenți.

Bărbatul vorbea foarte tare cu cineva pe apel video, fără a ține cont de faptul că nu era singur. Oana Roman a fost deranjată și nu a mai vrut să audă discuția acestuia. Vedeta a ales, în schimb, să aștepte în mașină până când fiica ei a terminat ședința de înot.

ADVERTISEMENT

“Am ajuns cu Isa la înot și stăteam și eu pe terasă, e o terasă unde este pus geamul unde este piscina, și mă uitam la Isa cum înoată și o așteptam frumos la aer, mi-am luat o sticlă de apă și stăteam liniștită.

M-am mutat în mașină pentru că știți băiețașii ăia care ies de la sală cu mușchii umflați pe ei și se așază pe terasă și sună pe video un alt băiețaș și țipa, pur și simplu țipă și vorbesc cu ăla ca și cum ar fi pur și simplu la ei acasă, te obligă să asculți ce vorbesc ei acolo, și îl întreba pe ăla: «Și, băiete, ai fost în vacanță și cum a fost? Întrebau gagicile de mine pe acolo?».

ADVERTISEMENT

M-am ridicat și am plecat și stau în mașină, pentru că eu chestiile astea chiar nu le mai suport. Cumva una dintre problemele foarte mari pe care le avem noi aici este lipsa acută de bune maniere”, a povestit Oana Roman pe Instastory.

“Este ceva absolut îngrozitor”

Întâmplarea a enervat-o teribil pe Oana Roman, deoarece denotă o lipsă de educație și nu este un caz izolat. Vedeta consideră că oamenii nu învață nimic atât acasă, cât și la școală.

ADVERTISEMENT

“Este ceva absolut îngrozitor și chestia asta vine, vă rog să mă scuzați că spun asta, din lipsa de educație de acasă și din faptul că nu se învață la școală nimic, nu se citește deloc și creierul nu e pus la treabă. Despre asta e vorba.

Chestia asta face un fel de spălare pe creier în care oamenii nu mai gândesc cu mintea lor, nu mai au repere, nu mai au valori, nu mai știu ce ar trebui să facă astfel încât să rămână oameni”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT