Life

Oana Roman întâmpină mari probleme. Ce a pățit vedeta: ”Mi se încleștează degetele”

Oana Roman are parte de neplăceri. Cu ce se confruntă influencerița din punct de vedere medical. Ce le-a spus fanilor săi.
11.05.2023 | 14:43
Oana Roman intampina mari probleme Ce a patit vedeta Mi se inclesteaza degetele
Oana Roman are parte de neplăceri. Cu ce se confruntă influencerița din punct de vedere medical. Ce le-a spus fanilor săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica fostului premier Petre Roman întâmpină mari probleme. Ce a pățit vedeta, care a dezvăluit că i se încleștează degetele. Care este motivul pentru care șatena a ajuns în această situație și ce legătură are munca sa.

Oana Roman are parte de neplăceri. Cu ce se confruntă influencerița din punct de vedere medical. Ce le-a spus fanilor săi

Oana Roman pare să aibă parte numai de neplăceri în ultima perioadă. După vindecarea de Covid, acum vedeta se confruntă cu alte probleme din punct de vedere medical. Șatena le-a spus fanilor că degetele au început să-i amorțează.

ADVERTISEMENT

Acest lucru se întâmplă pentru că petrece foarte mult timp pe telefonul mobil, în care are toate filmările și fotografiile pentru proiectele pe care le desfășoară în prezent. S-a obișnuit pe smartphone, deși are laptop acasă.

„După vreo trei ore de montat și editat niște reels-uri nu îmi mai simt degetele, se încleștaseră și au amorțit. Mă încăpățânez să lucrez doar pe telefon. E mult mai greu ca pe laptop și devine un chin la un moment dat…

ADVERTISEMENT

Dar m-am obișnuit așa și îmi este greu să mă dezvăț. Am toate filmările și pozele în telefon și, practic, e mai simplu să le editez și să le montez în telefon, dar mi se încleștează degetele la propriu la un moment dat”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mâna Oanei Roman
Oana Roman cu degetele încleștate de la telefon. Sursa foto: Instagram.com

Oana Roman, dezvăluiri în mediul virtual

Oana Roman a făcut mai multe dezvăluiri în mediul virtual, unde a distribuit și o imagine cu mâna care i s-a încleștat de la butonatul telefonului mobil. O altă mărturie făcută de vedetă are legătură cu școala fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Pentru că locuiește în Tunari este nevoită să o ducă pe Isabela la ore în fiecare dimineață, însă acum a realizat că stă foarte mult în trafic. Șatena conduce o oră și jumătate dus – întors ca micuța să ajungă la timp la studii.

„Dau o fugă la munte în fiecare zi ca și cum… Asta e. Plec la 07:15 și ajung acasă la 08:30. Ea e la școală în oraș, noi stăm în Tunari și acesta este drumul. Zeci de kilometri fac.

ADVERTISEMENT

Cred că fac peste 100 – 150 de kilometri zilnic cu toate drumurile mele”, a mai spus Oana Roman pe rețelele de socializare, unde le povestește constant urmăritorilor săi ce face, ce frustrări are și altele.

ADVERTISEMENT