Life

Oana Roman împlinește 48 de ani: ”O aniversare fără mama pe Pământ”

Oana Roman împlinește 48 de ani însă se pare că în această zi, gândul îi stă doar la mama sa, Mioara Roman, care s-a stins din viață recent.
13.04.2024 | 13:12
Oana Roman implineste 48 de ani O aniversare fara mama pe Pamant
Oana Roman împlinește 48 de ani. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman împlinește 48 de ani. Cu toate astea, vedeta nu se poate bucura pe deplin de propria aniversare. Gândul îi este la mama sa, Mioara Roman, care a murit în urmă cu câteva săptămâni.

Oana Roman împlinește 48 de ani

Mioara Roman s-a stins din viață la finele lunii februarie. Oana Roman a fost cea care s-a ocupat de înmormântarea mamei sale până la ultimul detaliu, deși a fost extrem de afectată de pierderea suferită.

ADVERTISEMENT

În curând se împlinesc două luni de la tragicul eveniment. Și se pare că vedeta încă nu și-a revenit. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, aceasta a scris un mesaj destul de trist.

Oana Roman împlinește 48 de ani, însă aceasta este prima sa aniversare fără Mioara Roman. Deși mama sa i-a fost alături aproape cinci decenii, se pare că anul asta, lucrurile sunt dureroase.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, vedeta spune că a găsit consolare în brațele fiicei sale. Aceasta a numit-o pe Isa ”îngerul” ei pe Pământ. De asemenea, se pare că prietenii i-au fost alături Oanei Roman în ultima perioadă.

Vedeta se bucură de faptul că este sănătoasă și se declară o femeie liberă, dar totodată încrezătoare. În același timp, ea speră ca vârsta de 48 de ani să îi aducă împliniri, dar și iubire.

ADVERTISEMENT

”O aniversare fără mama pe Pământ”

”48 o aniversare fără mama pe Pământ dar în Cer linistita si bucuroasă pentru mine. O am pe Isa, ingerul meu pe Pământ și o mână de prieteni ce îmi sunt familie. Sunt sănătoasă, liberă și încrezătoare! Aștept un an bun cu împliniri și iubire!”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Menționăm faptul că vedeta a traversat o perioadă destul de complicată. Moartea mamei sale i-a lăsat o durere imensă în suflet, însă chiar și așa, ea spune că a regăsit puterea de care avea nevoie pentru a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Oana Roman povestea recent că mama sa a fost un exemplu pentru ea. Aceasta nu s-a lăsat niciodată doborâtă și a mers mai departe, iar vedeta speră să îi poată urma exemplul.

”Eu cred că îmi dă putere în continuare și o să-mi dea tot timpul. Ăsta e un lucru cert pentru mine! Încontinuu o să-mi dea putere multă și ea însăși, prin tot ce a făcut ea în toată viața, a fost tot timpul un exemplu pentru mine, că nu trebuie să te oprești, nu trebuie să te lași doborât și trebuie să-ți găsești mereu puterea să mergi mai departe, să înfrunți lucrurile și să le duci”, a mai completat aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: