Life

Ultimele clipe din viața regretatei Mioara Roman. Ce a dezvăluit fiica sa, Oana Roman

Cum au decurs ultimele momente din existența regretatei Mioara Roman. Ce a povestit abia acum fiica sa cea mică, Oana Roman.
02.03.2024 | 00:20
Ultimele clipe din viata regretatei Mioara Roman Ce a dezvaluit fiica sa Oana Roman
Cum au decurs ultimele momente din existența regretatei Mioara Roman. Ce a povestit abia acum fiica sa cea mică, Oana Roman. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ultimele clipe din viața regretatei Mioara Roman. Ce a dezvăluit fiica sa, Oana Roman. Vedeta a revenit cu un mesaj pe rețelele de socializare, în care a dorit să cinstească amintirea femeii care a adus-o pe lume.

Cum au decurs ultimele momente din existența regretatei Mioara Roman. Ce a povestit abia acum fiica sa cea mică, Oana Roman

Cum au decurs ultimele momente din existența regretatei Mioara Roman. Ce a povestit abia acum fiica sa cea mică, Oana Roman. Influencerița a dezvăluit că fosta profesoară de limba arabă a murit împăcată și liniștită.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai subliniat faptul că înmormântarea a fost una pe măsura carierei și vieții pe care a dus-o fosta soție a lui Petre Roman. Șatena consideră că mama sa merita să aibă parte de un omagiu așa frumos și special.

„Mama a plecat în liniște, mama a plecat liniștită, așa cum și-a dorit în somn și mama a fost petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat și așa cum trebuia și mă bucur că am reușit să fac asta pentru ea.

ADVERTISEMENT

Am refuzat să vorbesc și să comentez orice și o voi face în continuare. Eu cred că nu e creștinește să-i judecăm pe alții, nu e creștinește să tragem concluzii despre lucruri pe care nu le cunoaștem.

Nu e creștinește să acuzăm, să comentăm, să bârfim atunci când nu știm despre ce e vorba și când nu am fost acolo, în necunoștință de cauză totală, așa că eu consider că judecata celorlalți pe mine nu mă privește”, a spus Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, aprecieri pentru regretata sa mamă

Oana Roman are numai aprecieri pentru regretata sa mamă, Mioara, care s-a stins din viață la 83 de ani. Cunoscuta vedetă este de părere că fosta profesoară și jurnalistă a lăsat în urma sa o moștenire umană, intelectuală, sufletească, probabil unică.

De asemenea, șatena susține că femeia va rămâne mereu un om absolut fabulos. Nu a uitat să amintească că a fost, probabil, una dintre cele mai respectate, apreciate, iubite și distinse femei din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, influencerița este mândră că Mioara Roman a fost mama sa și că a putut să-i ofere până în ultimele clipe de viață tot ce a fost mai bun. Oana Roman a avut grijă ca femeia să primească mereu tratament pentru bolilele de care suferea.

ADVERTISEMENT