Life

Oana Roman, apariţie senzaţională! Instagramul a explodat: ”Ești superbă și foarte frumoasă” – Foto

06.07.2020 | 14:46
Oana Roman aparitie senzationala Instagramul a explodat Esti superba si foarte frumoasa  Foto
Oana Roman. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman s-a fotografiat în lenjerie intimă, în timp ce stătea relaxată, la ceas de seară, în dormitorul vilei pe care și-a cumpărat-o de curând.

Fără să-i pese de faptul că ar fi putut fi criticată pentru apariția ei, fiica fostului premier al României s-a lăsat pozată îmbrăcată într-un desuu și a urcat imaginea pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când vedeta apare într-o astfel de ipostază. Ca și de această dată, kilogramele în plus nu au fost o problemă pentru ea și chiar a fost lăudată pentru curaj de admiratorii ei.

Oana Român, într-o lenjerie intimă în casă

Fanii au rămas surprinși de imaginea postată de fosta prezentatoare TV, însă i-au adus și cuvinte de laudă. Mai multe femei i-au apreciat imaginea postată și au încurajat-o să mai facă publice astfel de fotografii.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Oana Roman a suferit din cauza kilogramelor în plus, mai ales pentru că foarte mulți oameni au râs pe seama faptului că nu are un trup de fotomodel, însă, până la urmă, ea s-a acceptat așa cum este, pe ideea că sănătos să fii, căci, în rest, toate trec.

” Superbă și unică. Oamenii frumoși pot avea forme diferite, nu ies din imprimantă.”, i-a scris un fan. ” Te admir, ești o femeie puternică și deșteaptă!”, a mai menționat o admiratoare.

ADVERTISEMENT
Oana Roman. Foto: Instagram
Oana Roman, în lenjerie intimă prin casă. Foto: Instagram

Oana Roman a reușit să mai slăbească în ultima perioadă, semn că vrea să fie puțin mai slăbuță, însă nu face un caz din asta. Ea mai avut tentative de slăbit de când se află în showbiz, însă toate au eșuat, iar asta și pentru că moștenește fizionomia mamei sale și îi este foarte greu să ajungă la un număr fix de kilograme.

 

View this post on Instagram

 

Pe căldura asta ori la piscina , ori acasa la răcoare cu o carte buna. Nu ? Foto @alexandra.artcreator Lenjerii @prema_luxury_home

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

Totuși, având în vedere că Oana Roman a adus pe lume și o fetiță și a reușit să își țină kilogramele sub control, iar acum, după 6 ani de la venirea pe lume a micuței, vedeta a revenit la silueta de dinainte de sarcină.

ADVERTISEMENT

Fiica fostului premier al României, Petre Roman, este căsătorită cu Marius Elisei și împreună o au pe Maria Isabela. Cei se ocupă de afaceri online cu rochii și lenjerie intimă.

ADVERTISEMENT