Life

Oana Roman, înduioșată de gestul tatălui său. Ce s-a întâmplat de Revelion

Petre Roman a reușit să-și surprindă fiica în noaptea dintre ani. Oana Roman a fost extrem de emoționată și a decis să le dezvăluie totul și prietenilor virtuali.
02.01.2022 | 23:03
Oana Roman induiosata de gestul tatalui sau Ce sa intamplat de Revelion
ADVERTISEMENT

Oana Roman a avut parte de un moment emoționant chiar în noaptea de Revelion.

Extrem de fericită, vedeta a decis să le împărtășească totul și prietenilor săi virtuali.

Aceasta a dezvăluit că prima conversație pe care a avut-o la telefon în anul 2022 a fost cu tatăl ei.

Oana Roman, înduioșată de gestul tatălui său. Ce s-a întâmplat de Revelion

Oana Roman și Marius Elisei au decis să petreacă noaptea dintre ani acasă, alături de fiica lor. Au ascultat muzică, s-au uitat la filme, au gătit și s-au distrat de minune.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că în noaptea dintre ani, tatăl său a surprins-o plăcut cu gestul pe care l-a făcut. Imediat a postat și o fotografie pentru a împărtăși momentul emoționant și cu fanii săi.

“Primele mele conversații pe anul acesta. Tata a fost primul”, a scris Oana Roman pe pagina de socializare.

ADVERTISEMENT

Oana Roman nu a uitat să vorbească apoi și cu mama ei. Aceasta se află într-un centru de recuperare după că a avut mai multe probleme de sănătate în anul 2021.

Imaginea postată de Oana Roman
Imaginea postată de Oana Roman

Din păcate, Oana Roman și Marius Elisei au avut parte și de un moment neplăcut după Revelion. Tatăl Isabelei s-a simțit rău și a stat o zi în pat.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, dezvăluiri despre tatăl său

În urmă cu ceva, Oana Roman vorbea despre relația pe care o are cu fostul premier al României. La acel moment, vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile.

“Nu pot să spun că nu sunt deloc în prezentul lui. Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta. Doar că el a făcut o alegere, eu cumva trebuie să o respect, chiar dacă este foarte greu.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, el a făcut o alegere. Nu știu dacă a făcut-o cu dorință sau sub presiune. Alegerea a fost ca eu să fiu foarte puțin prezentă în viața lui. Nu am nicio variantă, decât aceea de a-i respecta această alegere și de a trăi cu ea, deși nu e simplu deloc, absolut deloc.

Într-un fel, mi-a lipsit mai mult în anii de după Revoluție decât acum. Acum am o familie, sunt matură, am pe cine să mă sprijin”, dezvăluia fosta prezentatoare în cadrul emisiunii În Oglindă, prezentată de Mihai Ghiță. 

ADVERTISEMENT