Life

Oana Roman: “A venit mama în vizită și ne-a adus o super surpriză”. Gest tulburător făcut de Mioara Roman

Oana Roman a fost mai fericită ca niciodată de sărbători, pentru că mama sa a putut să o viziteze. Mioara Roman nu a uitat să-i aducă fiicei ei și un cadou inedit.
31.12.2021 | 09:59
Oana Roman A venit mama in vizita si nea adus o super surpriza Gest tulburator facut de Mioara Roman
ADVERTISEMENT

Oana Roman și-a îndeplinit cea mai mare dorință. A petrecut sărbătorile alături de mama sa.

Aceasta a avut grave probleme de sănătate în ultima perioadă, dar medicii au lăsat-o să fie alături de familie de sărbători.

Oana Roman a fost extrem de impresionată de surpriza pe care i-a făcut-o mama sa.

Oana Roman: “A venit mama în vizită și ne-a adus o super surpriză”. Gest tulburător făcut de Mioara Roman

Mioara Roman a putut să fie alături de familia sa cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în ultima perioadă, medicii au decis să o externeze la jumătatea lunii decembrie.

ADVERTISEMENT

Astfel, aceasta a putut să-și viziteze fiica. Mai mult, a făcut un gest care a impresionat-o profund pe Oana. Mioara Roman a rugat o asistentă de la centrul de recuperare să o ajute să facă o felicitare.

Oana Roman le-a arătat imediat totul internauților.

“Cu ocazia Sfintelor Sărbători îți adresez felicitările mele din suflet, sperând că le vei primi cu inima deschisă. Te sărut cu drag. Iar pe Isabela o îmbrățișez și îi doresc o viață frumoasă”, a fost mesajul emoționant al Mioarei Roman pentru familia sa.

ADVERTISEMENT

“A venit mama în vizită și ne-a adus o super surpriză. Din păcate mama nu mai poate să scrie din cauza parezei la mână. A rugat-o pe asistenta de la centru să îi scrie o felicitare pentru noi”, a mărturisit Oana Roman extrem de mișcată de gestul făcut de mama ei.

Ce spune Oana Roman despre problemele de sănătate ale mamei sale

În luna decembrie, Mioara Roman a ajuns de urgență la spital după ce i s-au umflat picioarele. Medicii au decis să o interneze și i-au făcut mai multe analize. Inițial a fost suspectă de o insuficiență cardiacă, iar rezultatul de la tomograf nu a fost foarte bun.

ADVERTISEMENT

“Grija era să nu aibă o insuficiență cardiacă, nu s-a confirmat. Are o problemă de circulație, o problemă cronică destul de avansată, trebuie să ia tratament pentru asta. I-a fost schimbat și tratamentul de tensiune.

În principiu, nu sunt probleme grave, dar starea ei impune ca ea să fie îngrijită și supravegheată permanent”, a dezvăluit Oana Roman în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

ADVERTISEMENT