Life

Oana Roman, o nouă reacţie tăioasă pe reţelele de socializare. ”Eu nu vorbesc despre ei pentru că nu sunt relevanți”

Reacția tăioasă pe care a avut-o Oana Roman, pe rețelele de socializare. Ce a supărat-o pe vedetă încât a răbufnit. Fanii, uimiți.
17.09.2023 | 15:41
Oana Roman o noua reactie taioasa pe retelele de socializare Eu nu vorbesc despre ei pentru ca nu sunt relevanti
Oana Roman a răbufnit la adresa anumitor persoane publice. Sursa foto: captură video Instastory, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sătulă de vorbele rele care i se aduc de către unele persoane publice, Oana Roman a decis să reacționeze. Într-o postare pe Instagram, fiica lui Petre Roman a răbufnit. A avut un mesaj tranșant pentru cei care încearcă să o pună într-o postură nefavorabilă.

Ce reacție tăioasă a avut Oana Roman, pe Instagram. Atac dur la adresa persoanelor care o bârfesc

Vedeta a observat că de o bună perioadă numele ei este pronunțat tot mai des în diferite interviuri, emisiuni TV sau podcasturi, de către unele persoane publice, încercând să-i creeze o imagine negativă. Fără a spune cu precizie la cine face referire, a transmis un mesaj dur într-un Instastory.

ADVERTISEMENT

Oana Roman spune că îi convine atunci când cineva o vorbește de rău, deoarece înseamnă că prezintă importanță. Însă, ea la rândul său consideră că ”nu sunt relevanți” cei care ies în spațiul public și vor să-i păteze imaginea. De altfel, își dă seama de ce multă lume se leagă de numele său.

”(…) Oare sunt relevantă, deranjez, fac audiență? Cert e că-mi convine pentru că înseamnă că exist. Acum treaba e că eu nu vorbesc despre ei pentru că nu sunt relevanți. Adică, practic, nu există. Nici pentru mine, nici pentru societate! Ăsta e punctul meu de vedere”, a detaliat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, despre cei care o critică: ”Nu știți ce să mai faceți ca să vă mai preia și pe voi presa?

Oana Roman este de părere că persoanele care vor să o pună la zid își doresc să fie în centrul atenției, pentru că știu că aproape orice informație legată de ea ajunge subiect de presă. Cu toate acestea, vedeta refuză să le pronunțe numele rivalilor, deoarece le-ar aduce notorietate.

” (…) Dar voi ăștia care comentați non stop despre mine și nu știți ce să mai faceți să vă legați de numele meu sau al altora ca să vă mai preia și pe voi presa? (…) Vă asigurați că, pronunțând numele meu, presa va prelua imediat pentru că e rost de scandal, știind că eu mă dezlănțui la nervi, mă provocați ca să vă pronunț numele și să intru cu voi în polemică”, a mai spus Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Oana Roman consideră că ar face o onoare dacă ar pronunța numele celor care o critică. I-a îndemnat, în mod ironic, să comenteze în continuare despre ea, dar nu vor face decât ”să vorbească singuri cu pereții”.  ”V-am pupat!”, a mai afirmat fiica lui Petre Roman.

”Onoarea de a vă pronunța numele nu o veți primi. Puteți să vă dați cu capul de toți pereții și să comentați cât vreți, eu numele vostru nu-l pronunț pentru că nu meritați. Deci, veți vorbi singuri, cu pereții. V-am pupat!”, a mai spus Oana Roman.

ADVERTISEMENT
Tags: