Life

Vica Blochina, atac fără precedent la adresa Oanei Roman. Vedeta nu a mai suportat: „Ești penibilă”

Vica Blochina a ajuns din nou la cuțite cu Oana Roman. Vedeta a dat de pământ cu cea care cândva i-a fost prietenă apropiată.
23.08.2023 | 20:07
Vica Blochina atac fara precedent la adresa Oanei Roman Vedeta nu a mai suportat Esti penibila
Vica Blochina a luat-o în colimator pe Oana Roman. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

E scandal în showbizul românesc după ce Oana Roman l-a jignit pe Selly. Mai multe vedete de la noi i-au luat apărarea influencerului, printre care și Vica Blochina, care i-a fost mult timp prietenă apropiată.

Vica Blochina a făcut-o praf pe Oana Roman

Un scandal a izbucnit în showbizul românesc. Zilele acestea, Oana Roman l-a luat în vizor pe Selly. Vedeta consideră că tânărul nu este în măsură să țină prelegeri despre educație, deoarece a declarat că nu a citit multe cărți, dar și că nu este un exemplu prin simplul fapt că alocă un buget de mii de euro pe lună cheltuielilor. 

ADVERTISEMENT

În apărarea lui au sărit mai multe nume celebre autohtone, printre care și Vica Blochina. Cea mai bine plătită concurentă de la Survivor România 2023 și fiica fostului premier au fost prietene apropiate, dar totul s-a rupt după pandemie.

Vica Blochina a susținut că deși a ajutat-o cu bani pe Oana Roman, aceasta a lăsat-o când „s-a văzut cu sacii în căruță”, iar acum a profitat de scandalul cu Selly pentru a-i mai transmite câteva mesaje.

ADVERTISEMENT

„Ești penibilă!”

Vica Blochina a vorbit despre mariajul pe care Oana Roman și Marius Elisei l-au avut și a afirmat că acesta avea un comportament nepotrivit cu prietenele soției sale și că, din acest motiv, s-a ajuns chiar la bătaie.

Pe de altă parte, a susținut că fosta ei prietenă caută mereu să fie într-un scandal, cu membrii familiei sale, iar acum cu Selly. Fosta concurentă de la Survivor România a făcut acuzații grave și dezvăluiri fără perdea.

ADVERTISEMENT

„S-au terminat acum scandalurile cu brelocul tău bărbat și acum te-ai luat de Selly. Apropo, câte cărți a citit bărbatul tău? Dacă ai pretenția că ești o femeie educată și citită, ce cauți cu un bărbat așa?

Tu toată viața l-ai măscărit pe tatăl tău, pe soțul l-ai făcut și pe el la fel. Minți o populație întreagă cu ceaiurile care te slăbesc, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că ne știm foarte bine. Dacă tu ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune, păi nu l-ai educat și tu puțin?

ADVERTISEMENT

Ai uitat când a luat bătaie la petrecerea de la ziua mea de acum trei ani? (…) Oana Roman m-ai făcut să nu mai citesc în viața mea vreo carte. Penibilă rău ești. Lasă naibii puștiul ăla mișto în pace. Doamne, nu vreau să ajung vreodată atât de frustrată și rea ca și tine”, a declarat Vica Blochina, citată de viva.ro. 

ADVERTISEMENT