Life

Oana Roman s-a afișat alături de un bărbat celebru din showbiz. Chiar ea a publicat imaginea

24.02.2021 | 19:16
Oana Roman sa afisat alaturi de un barbat celebru din showbiz Chiar ea a publicat imaginea
ADVERTISEMENT

Oana Roman a postat o fotografie alături de un bărbat celebru din lumea showbiz-ului, la doar câteva zile de când ea și Marius Elisei au semnat actele de divorț. Fanii nu se așteptau la o asemenea surpriză. 

Mai mult, aceasta este sărutată pe obraz în această fotografie, spre surprinderea internauților. Acum este o femeie liberă, așa că își permite „luxul” de a se afișa în asemenea ipostaze.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a avut o perioadă grea în ultimele luni. Înainte de sărbători, vedeta a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei, dar vor rămîne în relații bune de dragul Isabelei, fetița lor.

Oana Roman s-a afișat alături de un bărbat celebru din showbiz. Chiar ea a publicat imaginea

Se pare că Oana Roman a trecut destul de ușor peste divorț, la scurt timp după ce a fost la notar cu fostul soț, unde au semnat actele. Cei doi s-au separat în urmă cu câteva luni, iar bărbatul a „plecat” și cu afacerea Oanei, care avea un magazin online de haine.

ADVERTISEMENT

Veștile proaste nu s-au oprit aici. Mioara Roman, mama vedetei, a avut probleme grave de sănătate și a avut nevoie de operație, însă acum este bine.

Oana Roman începe să se vindece de problemele care nu i-au dat pace în ultimul timp. Vedeta de la Antena Stars a postat o fotografie cel puțin șocantă pentru internauți, în care este sărutată pe obraz de un alt bărbat. Și nu oricine, ci renumitul designer Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Imaginea a fost făcută în urmă cu cinci ani, după cum a precizat Oana Roman în descriere.  „Acum 5 ani când ieșeam fericiți și fără griji la evenimente”, a scris aceasta. Acum că este singură, fiica fostului premier al României poate posta fără grijă astfel de fotografii pe contul ei.

Oana Roman
Oana Roman, alături de Cătălin Botezatu. Sursa foto: Instagram

Oana Roman și Marius Elisei sunt oficial divorțați

Oana Roman și Marius Elisei au semnat actele de divorț de curând, iar aceasta și-a asigurat fanii că nu au existat scandaluri între ei și că vor rămâne prieteni pentru ca fetița lor de șapte ani, Isabela, să nu fie afectată de schimbare.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere”, a transmis Oana Roman pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT