Life

Oana Roman, șocată de prețurile din România! Cât a putut plăti pentru o cafea

Oana Roman este șocată de prețurile de la noi din țară. Vedeta a vrut să le arate urmăritorilor de pe Instagram inclusiv bonurile.
29.09.2022 | 14:09
Oana Roman socata de preturile din Romania Cat a putut plati pentru o cafea
Oana Roman, șocată de prețurile din România! Cât a putut plăti pentru o cafea. Foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Oana Roman a dezvăluit că a rămas șocată de prețurile restaurantelor de la noi din țară. Vedeta a mărturisit că a dat pe o cafea 15 lei, lucru care i se pare enorm!

Oana Roman, rămasă fără cuvinte din cauza prețurilor piperate de la restaurante

Oana Roman a mărturisit că este „aberant” ce se întâmplă în țară, vorbind despre prețurile care au tot crescut în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Mai precis, vedeta a spus pe rețelele de socializare că a dat nu mai puțin de 15 lei pe o cafea în Capitală, în Dorobanți.

Un alt restaurant, aceeași poveste, o cafea și un suc au fost câte 18 și respectiv 15 lei.

Vedeta s-a declarat șocată de aceste prețuri, mai ales că nu a fost la restaurante de fițe și a spus scurt că nu mai este de ieșit nici la cafea, pentru că costurile sunt mult prea mari.

ADVERTISEMENT

„Ieri am constatat că nu mai e de ieșit nici măcar la o cafea în anumite locații din București.

N-am bonurile azi, pentru că mi-am schimbat geanta, dar… dimineață ieri am plătit 15 lei un espresso în Dorobanți, iar după masă, la un restaurant absolut banal, nu de fițe, am plătit 18 lei o apă plată și 15 lei un suc. Este aberant…”, a fost mesajul transmis de Oana Roman pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, nemulțumită și de prețurile la energie. Ar vrea să vândă și casa

Dar nu doar prețurile din restaurante o nemulțumesc pe vedetă. Oana Roman a vorbit și despre prețurile la facturi și preciza pentru FANATIK că cei de la Enel „își bat joc” de oameni.

Mai mult, Oana Roman vrea să se și mute din casă, pentru că „i-a rămas mică” și nu mai folosește tot spațiul de când mama ei e internată la un centru specializat.

ADVERTISEMENT

„Eu luasem în calcul chestia asta de mult, nu din cauza facturilor, ci din cauza faptului că mi se pare că stau într-o casă pe care nu o locuiesc toată. Și ce sens are?!

Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că… nu neaparat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!”, a spus vedeta pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: