Life

Oana Roman nu va uita niciodată vacanța petrecută la munte. “A fost dezastruos”

Oana Roman a avut mici probleme în vacanța petrecută alături de familie la munte. Vedeta a povestit că fiica sa i-a pierdut niște obiecte scumpe la care ținea foarte mult.
08.02.2022 | 13:53
Oana Roman nu va uita niciodata vacanta petrecuta la munte A fost dezastruos
ADVERTISEMENT

Vacanța petrecută la munte nu a fost lipsită de peripeții.

Oana Roman le-a povestit fanilor săi că a avut vreme frumoasă și s-a relaxat, dar a pierdut niște obiecte scumpe la care ținea foarte mult.

Vedeta a rugat-o pe fiica sa să nu mai umble cu accesoriile sale, dar aceasta nu a ascultat-o.

Oana Roman nu va uita niciodată vacanța petrecută la munte. “A fost dezastruos”

Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor au petrecut un weekend de vis la munte. Vedeta și-a ținut la curent fanii cu tot ce a făcut, așa că le-a dezvăluit și problemele pe care le-a avut.

ADVERTISEMENT

Fiica sa i-a pierdut o pereche de cercei cu diamante pe care îi primise cadou de Crăciun. Oana i-a explicat fetei că nu are voie să umble cu accesoriile sale, dar micuța nu a ascultat-o. Vedeta a mai povestit că a rămas și fără o pereche de ochelari de soare.

“Am fost la Poiana Brașov. Din punct de vedere material, a fost dezastruos. Nu pentru că am fi cheltuit mulți bani la munte, ci pentru că Isabela mi-a pierdut cerceii cu diamante primiți de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Asta e, e copil, cerceii erau mici. I-am explicat că trebuie să aibă mai multă grijă și să nu umble la bijuteriile mele. Pe pârtie am pierdut și o pereche de ochelari de soare.

Nu că erau scumpi, deși erau, dar țineam mult la ei. Și nu i-am mai găsit”, le-a mărturisit Oana fanilor săi într-un filmuleț postat pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Oana Roman amenințată de un necunoscut

Oana Roman a trecut de curând printr-o experiență neplăcută. A fost amenințată în mediul online de o persoană necunoscută. A publicat imediat mesajul, iar prietenii au ajutat-o să afle cine este bărbatul care a insultat-o.

“Personajul care mă înjura și mă amenința cu bătaie azi dimineață este un infractor periculos cu multe dosare penale și cu ani grei de închisoare. Acum pare că este liber. Și în continuare periculos.

ADVERTISEMENT

Nici măcar nu știam cine e până nu mi-a spus cineva. Nu îl cunosc, nu știu cine e. oamenii să înțeleagă că așa ceva nu este ok și eventual să se ferească de persoane de genul acesta”, a scris Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: