Life

Oana Zăvoranu a uimit pe toată lumea cu gestul ciudat pe care l-a făcut de față cu soțul ei. “L-a implicat” și pe Pepe

Gestul ciudat făcut de Oana Zăvoranu de față cu soțul ei, în mediul online, a surprins pe toată lumea. Ce legătură are cu Pepe.
12.06.2023 | 17:25
Oana Zavoranu a uimit pe toata lumea cu gestul ciudat pe care la facut de fata cu sotul ei La implicat si pe Pepe
Ce gest a făcut Oana Zăvoranu de față cu soțul ei și cum a fost implicat Pepe. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Internauții au fost uimiți de gestul ciudat pe care Oana Zăvoranu l-a făcut de față cu soțul ei, chiar pe rețelele sociale. Are legătură cu fostul soț al vedetei, Pepe.

Gestul ciudat pe care Oana Zăvoranu l-a făcut de față cu soțul ei a uimit pe toată lumea

Vedeta este foarte activă pe Tik Tok în ultima perioadă, acolo unde postează diverse clipuri video și face live-uri. Și soțul vedetei, Alex Ashraf, a intrat într-un live al Oanei Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, vedeta a început să fredoneze una dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Pepe, fostul ei soț. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2006 – 2011, după care au divorțat cu scandal.

În live-ul de pe Tik Tok, Oana Zăvoranu a cântat melodia “Numai iubirea” de față cu actualul soț, lucru care i-a uimit pe internauți.  Alex Ashraf nu a părut deranjat de gestul partenerei sale de viață. Mai mult, acesta a fost amuzat.

ADVERTISEMENT

“Nu am, mă, nimic cu omul ăsta… Ia, fiți atenți!”, a spus Oana Zăvoranu în videoclip, după care vedeta a fost completată de soțul ei, care a îmcurajat-o să cânte piesa lui Pepe.

“Ia, ia… cântă, nu spune poezie. Aa… refrenul ne interesează, refrenul”, i-a spus Alex Ashraf soției sale. Actrița a început să cânte, astfel, melodia lui Pepe.

ADVERTISEMENT

“I-auzi, Pepe… Ai primit TikTok-ul. Băi, ai primit TikTok-ul. Gata, nu mai, ea cântă continuu”, a fost mesajul transmis de Alex Ashraf în live-ul Oanei Zăvoranu, care a început să cânte melodia și a avut fiecare vers corect.

Oana Zăvoranu le-a cerut scuze vedetelor pe care le-a jignit

Până în urmă cu mai bine de un an, Oana Zăvoranu a moderat propria emisiune pe canalul ei de YouTube. În cadrul acesteia a spus cuvinte dure despre unele dintre vedetele din România.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele publice pe care le-a jignit se numără Oana Roman, Cristina Ich, Adelina Pestrițu, Andreea Bănică, Dorian Popa. Actrița l-a jignit chiar și pe fostul ei partener de viață, Pepe.

Anul acesta, înainte de Paște, chiar în Vinerea Mare, actrița a postat un mesaj public, exprimându-și scuzele pentru cei la adresa cărora nu a avut de spus chiar vorbe frumoase.

“Astăzi simt nevoie să îmi cer iertare tuturor persoanelor pe care le-am necăjit, jignit, supărat, de care am râs, prin intermediul unei emisiuni greșite… emisiune care acum îmi pare bizară și lipsită de sens…

Nici măcar nu am câștigat bani sau faima prin intermediul ei, ci doar mi-am arătat, cred, frustrarea neștiută de mine de la acea vreme spunând lucruri dureroase despre alții, sub forma unui pamflet.

Trist a fost că acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!”, a spus Oana Zăvoranu pe rețelele sociale. După aceea, actrița a enumerat vedetele cărora le-a cerut scuze.

ADVERTISEMENT