Life

Oana Zăvoranu, acidă cu Delia și Andra. Ce a spus despre Smiley, în schimb: „E prea depresiv pentru mine”

10.12.2020 | 18:12
Oana Zavoranu acida cu Delia si Andra Ce a spus despre Smiley in schimb E prea depresiv pentru mine
Oana Zăvoranu nu i-ar plăti pe Delia, Andra sau Smiley să-i cânte. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a fost provocată să spună care sunt cântăreții din România pentru care ar plăti 10.000 de euro să-i cânte, iar răspunsul ei a dezamăgit cu siguranță mulți români, mai ales pe fanii vedetelor pentru care ea nu ar scoate un leu din buzunar.

Oana a stat pe gânduri să răspundă la această întrebare, iar în momentul în care i s-au pus în față numele celor două mari cântărețe ale țării, Delia și Andra, răspunsul a fost negativ.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sunt cele mai apreciate artiste de la noi, nu au reușit să ajungă la inima Queridei: „Nu-mi place ceea ce cântă. Îl prefer pe Adi Minune, care face show”.

Oana Zăvoranu, despre Smiley: „E prea depresiv”

Prezentă în emisiunea Teo Show din 10 decembrie, Oana Zăvoranu a vorbit și despre Smiley, întrebarea fiind aceeași: pentru ce cântăreț ai fi dispusă să dai minimum 10.000 de euro să-ți cânte 10 minute?

ADVERTISEMENT

Actrița din telenovela „Sacrificiul” a argumentat de ce nici Smiley nu e pe gustul ei, ea ascultând mai mult muzică din afară, dând câteva exemple în acest sens, printre care Mariah Carey.

În legătură cu Smiley a fost destul de tranșantă: „E prea depresiv pentru mine”.

Show-ul vedetei va debuta în jurul datei de 15 decembrie pe Youtube

Soția palestinianului Alex Ashraf a anunțat la Teo Show și de când va fi disponibilă emisiunea ei de pe Youtube, cea în care va scoate la iveală fețele nevăzute ale vedetelor, în special ale celor care au devenit de la o vreme mari influencerițe.

ADVERTISEMENT

Data de la care Oana va realiza săptămânal o emisiune pe Youtube, una care se anunță încă de pe acum un adevărat spectacol pentru lumea mondenă, este 15 decembrie. Show-ul de pe Youtube va dura între 30 și 45 de minute, în funcție de succesul pe care îl vor avea primele episoade și feedback-ul pe care vedeta îl va primi din partea telespectatorilor.

Oana Zăvoranu a mai precizat în emisiunea lui Teo Trandafir că nu are nimic personal cu vedetele pe care le critică, dar vrea ca publicul din România să facă diferența între reperele reale ale zilelor noastre.

ADVERTISEMENT