Life

Oana Zăvoranu, dezvăluiri fără perdea în online: ”Banii se fac, se cheltuiesc, vin înapoi dacă meriți”

Oana Zăvoranu, detalii neașteptate. Ce a declarat bruneta legat de partea financiară în mediul virtual, unde e foarte activă.
10.11.2022 | 10:34
Oana Zavoranu dezvaluiri fara perdea in online Banii se fac se cheltuiesc vin inapoi daca meriti
Oana Zăvoranu, detalii neașteptate. Ce a declarat bruneta legat de partea financiară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița continuă să facă dezvăluiri fără perdea în online și acum le-a stârnit curiozitatea fanilor. Fosta prezentatoare susține că banii se fac, se cheltuiesc foarte ușor, însă vin înapoi dacă persoana respectivă merită acest lucru.

Oana Zăvoranu, detalii neașteptate. Ce a declarat bruneta legat de partea financiară

Oana Zăvoranu are o avere impresionantă, dar asta nu o împiedică să creadă că a fi sărac nu este deloc o rușine. Declarația brunetei poate avea legătură cu perioada în care se lupta cu regretata sa mama, Marioara, pentru bani.

ADVERTISEMENT

O vreme fosta soție a lui Pepe nu a dus-o tocmai bine din punct de vedere financiar, mai ales că mergea la vrăjitoare. Acestea au lăsat o gaură imensă în buzunarul vedetei și chiar au i-au luat un autoturism de lux.

„Nu e rușine niciodată să fii sărac. Banii se fac, se cheltuiesc, vin înapoi, pleacă și dacă meriți vin și tot așa…

ADVERTISEMENT

E rușinos, penibil și de-a dreptul respingător să fii sărac cu duhul, să fii gol pe dinăuntru și doar împopoțonat pe dinafară ca un demon. Cunosc oameni fără bani, dar atât de bogați. 

Dumnezeu e obligatoriu. Eu zic asta. Ați înțeles?”, a transmis Oana Zăvoranu pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, momente de sinceritate

Oana Zăvoranu nu are pentru prima oară momente de sinceritate. Frumoasa brunetă a dezvăluit în urmă cu câteva zile că a suferit de depresie, boală pe care a reușit să o învingă fără să fie nevoie să meargă în cabinetul unui psiholog.

Mai mult decât atât, vedeta a scos la iveală faptul că a avut o perioadă ”neagră” și a simțit că este în Infern, însă din fericire, credința a ajutat-o să iasă la lumină. Actrița se roagă constant și îi sfătuiește pe oameni să facă la fel.

ADVERTISEMENT

În plus, Oana Zăvoranu le recomandă internauților să nu mai urmărească știrile, ci să se îndrepte spre rugăciune și spre cărți.

ADVERTISEMENT