Life

Oana Zăvoranu, declarații neașteptate: ”E o lecție tulburătoare de greșeală în viață”

Oana Zăvoranu, detalii despre cel mai sensibil moment din viață: ”Nu îl știe nimeni”. Ce le-a povestit actrița fanilor săi.
06.11.2022 | 14:13
Oana Zavoranu declaratii neasteptate Eo lectie tulburatoare de greseala in viata
Oana Zăvoranu, detalii despre cel mai sensibil moment din viață: ”Nu îl știe nimeni”. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Bruneta a făcut declarații neașteptate în social media, unde a vorbit despre o lecție de viață prin care a trecut la un moment dat. Vedeta a explicat că este vorba de o greșeală care a dus-o într-un colț extrem de întunecat.

Oana Zăvoranu, detalii despre cel mai sensibil moment din viață: ”Nu îl știe nimeni”

Oana Zăvoranu a dezvăluit un moment sensibil, dar în același timp dureros care i-a marcat viața. Îndrăgita actriță a subliniat că a avut o perioadă în care a fost în Iad, dar din fericire a avut puterea să se întoarcă în lumină.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă este mândră de persoana care a ajuns în momentul de față, după ce a fost nevoită să treacă prin lecții dureroase. Vedeta a mai adăugat că singurul om căruia i-a cerut iertare vreodată a fost regretata sa mamă.

„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni. Poate am să îl împărtășesc cu voi… e o lecție tulburătoare de greșeală în viață. E tulburător pentru mine, e tulburător pentru oricine îl ascultă.

ADVERTISEMENT

E tulburător pentru orice creștin… Momentul acela mi-a întors viața pe dos, m-a dus în infern”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de Instagram.

Oana Zăvoranu, zeci de mesaje din partea fanilor

Oana Zăvoranu a declarat că a primit zeci de mesaje din partea fanilor. Vedeta le-a mulțumit pentru susținerea din ultima perioadă, chiar dacă nu a povestit pe îndelete despre ce întâmplare anume este vorba.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc că mă iubiți! Zecile de mii de mesaje incredibile trimise de voi sunt cel mai frumos cadou pentru inima mea. Inima mea bate tare atunci când citesc atâtea minunății de cuvinte venite de la voi…

Se bucură și se alintă și m-a pus să vă zic că și ea vă iubește și vă promite că mă pune să fac numai lucruri și gesturi care să vă bucure inimile voastre… dinspre mine”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie fosta soție a lui Pepe a mai precizat că a suferit de depresie o perioadă destul de lungă. A luat inițial tratament medicamentos, însă în cele din urmă forța interioară a fost cea care a făcut-o să treacă peste.

ADVERTISEMENT