Life

Oana Zăvoranu le dă lecții influencerilor de la noi: ”Vă scot din circuit”

26.11.2020 | 13:34
Oana Zavoranu le da lectii influencerilor de la noi Va scot din circuit
Oana Zăvoranu le dă lecții influencerilor de la noi: ”Vă scot din circuit”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu continuă să le ofere lecții influencerilor din țara noastră, având mai multe reacții la adresa vedetelor care fac bani din online. Actrița are numai cuvinte dure la adresa acestora și nu le scapă din vizor. 

Vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să le scoată din „circuit” pe cele care-și pierd vremea pe rețelele de socializare „cerșind”. Frumoasa brunetă crede cu tărie că acestea nu au nimic de zis și chiar ar putea învăța ceva din ce spune ea.

ADVERTISEMENT

Diva din serialul „Sacrificiul” a luat-o din nou în balon pe Adelina Pestrițu după ce bruneta a postat în mediul online „facturile” care atestă că nu primește nimic gratis, ci plătește pentru produsele pe care le promovează. În plus, soția lui Virgil Steblea recunoaște că are mici avantaje și reduceri.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa „divelor” de pe Instagram

Oana Zăvoranu se amuză teribil de când și-a dat seama că „divele” s-au speriat subit după ce le-a luat la bani mărunți. Actrița de la Antena 1 susține că nu are nicio teamă, având de-a lungul vieții adevărate „războaie” cu oameni corupți și puternici în fața cărora a învins.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că dă roade tot ce am gândit… toate fomistele troglodite de INFLUENCERE MY ASS care până mai ieri se bălăcăreau mai ceva ca la ușa cortului, de ieri au început mă «să se iubește» ca unele sunt agramate și citesc greu de pe pagină, că de nu avem toate facultăți. 

Unele o mai arde pe boxe, altele vânăm bărbați și le turnăm plozi ca să avem socrii cu cașcaval și o pensie alimentară asigurată că sunt vremuri grele. Unele nu ne dezicem că am uitat șirul bărbaților care ne-au înșirat și din cauza asta avem kilometrajul dat peste cap. 

ADVERTISEMENT

Mă amuz teribil că am un efect de smeckeră supremă căreia nu i se poate face față decât în haită mare :)) și nici atunci că eu sunt călită în războaie cu oameni cu (…) mari, cât mingile de tenis, cu mize de zeci de milioane, cu infractori adevărați, clanuri periculoase, escroci mari de tot care au făcut ravagii. 

Așa că, muștele astea bete vă dați seama că sunt ca o joacă pentru mine (râde). Este ca și cum ai pune un tigru să se lupte cu o (…). Am văzut că brusc mocangioaicele au început să își pozeze facturi și chitanțe (cum a scos Zăvoranca asta tot penibilul zace în voi).

ADVERTISEMENT

Se justifică că cică au plătit… da, cretinelor, știm și noi cum se cumpără facturi din Dragon, dar «apreciez» gestul disperat de a vă justifica în fața mea (a șefei supreme adică) și a celor pe care îi prostiți zilnic cu fețele alea de tâmpe.

Asta e, pentru retard nu au găsit ăștia operație, ghinion draga mea. Pur și simplu în momentul ăsta vă tremură (…) murdari pe care îi aveți. Cu mine ați (…), că până nu vă scot din circuit nu mă las și eu ce îmi pun în minte, fac”, a scris Oana Zăvoranu la secțiunea stories de pe contul de Instagram.

De când a pornit seria de atacuri la adresa vedetelor de pe Instagram, bruneta a luat decizia de a-și deschide și un canal de Youtube, unde probabil va avea o emisiune tot despre „fomiste”. Momentan nu a divulgat prea multe amănunte, show-ul urmând să fie lansat în decembrie.

Oana Zăvoranu, replici dure la adresa divelor din țara noastră
Oana Zăvoranu, replici dure la adresa divelor din țara noastră. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT