Life

Divorțul momentului în showbiz. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit

Divorțul momentului în showbiz. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit, chiar dacă vedeta a evitat să confirme public acest lucru.
27.09.2023 | 10:55
Divortul momentului in showbiz Oana Zavoranu si Alex Ashraf sau despartit
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este divorțul momentului în showbiz. Oana Zăvoranu și Alex Asrah s-au despărțit după aproape zece ani împreună. Separarea e cu atât mai controversată având în vedere că vedeta nega așa ceva.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit oficial. Deși vedeta a încercat să ascundă adevărul, s-ar părea că între cei doi lucrurile nu mai puteau continua. Drept dovadă, actele de divorț au fost deja înaintate zilele trecute.

ADVERTISEMENT

Să ne reamintim puțin povestea de dragoste a celor doi, dar și cât de fericită era vedeta. În 2013, fosta soție a lui Pepe confirma că avea o relație cu Alex Ashraf, iar în anul 2016, cei doi s-au și căsătorit.

Iată că după șapte ani de la marele eveniment, Oana Zăvoranu și Alex Asraf s-au despărțit. Cine nu a mai vrut relația și ce s-a întâmplat între cei doi? Cancan.ro a aflat că soțul vedetei a fost cel care a cerut divorțul.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, aceeași sursă scrie că Alex Ashraf s-a mutat deja din căminul conjugal. Acesta ar locui deja cu o altă femeie. Menționăm faptul că și pe site-ul instanțelor de judecată este confirmată înaintare divorțului de către soțul vedetei.

Vedeta nega că ar avea probleme în căsnicie

Deși acum este mai clar ca oricând că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit, iată că la finele lunii iulie, vedeta nega așa ceva. Mai exact, deși existau zvonuri legate de separarea celor doi, Oana Zăvoranu era sigură pe ceea ce are. 

ADVERTISEMENT

Bruneta le povestea celor de la cancan.ro că mariajul lor este bine. De asemenea, ea a confirmat că de-a lungul timpului au existat și momente delicate, însă chiar și așa, cei doi reușesc să le depășească.

„Mariajul nostru e foarte bine! Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri?

ADVERTISEMENT

Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru cancan.ro.

Iată însă că la nici măcar două luni de atunci, ruptura dintre cei doi a fost confirmată. Trebuie subliniat faptul că odată ce vor divorța, aceștia au de împărțit și ceea ce au construit împreună.

ADVERTISEMENT