Life

Oana Zăvoranu, mesaj surprinzător pentru Isa, fiica Oanei Roman: ”Dacă ai nevoie de ajutor, caută-mă”

22.11.2020 | 19:23
Oana Zăvoranu, mesaj surprinzător pentru Isa, fiica Oanei Roman: ”Dacă ai nevoie de ajutor, caută-mă”
Oana Zăvoranu, mesaj surprinzător pentru Isa, fiica Oanei Roman. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman continuă, după ce fiica lui Petre Roman a afirmat că actrița i-a jignit în mod public fetița. Bruneta a ripostat și i-a oferit acesteia un răspuns pe măsură. 

Oana Roman a postat zilele trecute un filmuleț pe Instagram în care le-a mărturisit fanilor ce a mâncat în ziua respectivă. Aceasta a afirmat că a mâncat o banană și o singură felie de pizza, iar Isabela, fiica ei, a intervenit și a contrazis-o, menționând că a mâncat mai mult, și anume trei felii.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Oana Zăvoranu a făcut glume pe seama acesteia, declarând că își ceartă copilul pentru că spune adevărul. Oana Roman a ripostat, menționând că bruneta i-a atacat public fiica.

Oana Zăvoranu, mesaj surprinzător pentru Isa, fiica Oanei Roman. Ce a declarat vedeta: “Cu tine n-am nimic…”

Oana Zăvoranu și-a șocat urmăritorii de pe rețelele de socializare, după ce i-a transmis un mesaj fiicei Oanei Roman, ca răspuns la acuzațiile fiicei fostului premier conform cărora bruneta ar fi jignit-o pe Isabela.

ADVERTISEMENT

„Dacă ai nevoie de ajutor, caută-mă. Cu tine n-am nimic, cu mă-ta am! Tu n-ai nicio vină că asta e mă-ta. Isa, ești bine, fată? Legenda spune că după filmarea aia, Oana Roman a mâncat-o pe Isa” a scris Oana Zăvoranu, pe contul ei de Instagram.

Oana Zavoranu
Oana Zăvoranu, mesaj surprinzător pentru Isa, fiica Oanei Roman. Sursa foto: Instagram

Oana Zăvoranu a făcut referire la controversatul videoclip în care Oana Roman le povestea urmăritorilor săi ce a mâncat în ziua respectivă și în care fiica vedetei, Isabela, a intervenit. Reacția Oanei Roman la adresa fiicei sale a fost total neașteptată, fiica lui Petre Roman aruncându-i o privire urâtă copilului ei.

De asemenea, Oana Zăvoranu a criticat faptul că fiica Oanei Roman s-a apucat de vloguri și a trimis-o la culcare, lucru care a deranjat-o foarte tare pe fiica fostului premier.

ADVERTISEMENT

„Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te mai fetită… las-o pe maica-ta ca nu stie de capul ei”, au fost afirmațiile brunetei.

Oana Roman nu s-a putut abține și i-a dat replica Oanei Zăvoranu, declarând că este dispusă să o facă pe brunetă să răspundă în instanță pentru afirmațiile referitoare la fiica sa.

,,Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.

ADVERTISEMENT

Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage răspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a scris Oana Roman.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri