Life

Unde s-a dus Oana Zăvoranu în vacanță cu soțul ei, Alex Ashraf, la început de an. Imaginile postate de actriță

Oana Zăvoranu petrece în felul ei începutul anului 2022! Actrița a postat câteva imagini pe contul personal de Instagram în care apare într-un loc superb din România, alături de Alex Ashraf.
05.01.2022 | 12:32
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, în vacanță la început de an. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După un 2021 nebun, plin de provocări și de muncă asiduă, Oana Zăvoranu și-a găsit liniștea și bucuria într-o escapadă la munte alături de soțul ei, Alex Ashraf, și de câțiva prieteni.

Vedeta a publicat pe Instagram câteva imagini cu momentele pe care le-a trăit la Castelul Bran. În poze, bruneta apare extrem de fericită alături de soțul ei, cel mai important sprijin pentru actriță, omul care îi este aproape în orice moment al vieții.

ADVERTISEMENT

Oana apare extrem de zâmbitoare în fotografiile cu soțul ei, cei doi manifestându-și dragostea pe care și-o poartă reciproc în fiecare clipă.

Oana Zăvoranu, în vacanță la munte cu soțul ei, Alex Ashraf

Fanii actriței au reacționat la imaginile apărute în spațiul public, făcându-i urări pentru noul an.

ADVERTISEMENT

„Oana, ești foarte frumoasă! An nou cu sănătate și bucurii!; Tronul acela de regină e beton! Ți se potrivește; Ești frumoasă! Noi ne punem 100 de filtre pe față să avem fața ta;

Cea mai frumoasă zonă! Brașovul rămâne number one; Trec anii peste tine și tu tot tânără pari”, sunt câteva dintre comentariile pe care Oana Zăvoranu le-a primit pe Instagram, de la fanii ei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Oana afișează mereu imaginea cuplului perfect, vedeta a recunoscut la un moment dat că și în căsnicia ei cu Alex au fost coborâșuri.

Actrița a fost întotdeauna sinceră când a vorbit despre viața ei. Cu toate că mai există discuții, ca în orice cuplu, a știut mereu cum să o ia de la capăt și să mențină căsnicia fericită.

ADVERTISEMENT

Vedeta, mărturisiri despre căsnicie

Vedeta a mărturisit că tocmai cumpenele și certurile care apar din când în când într-o căsătorie sudează și mai mult relația. Asta, cel puțin în cazul ei.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe”, a declarat la un moment dat vedeta pentru Antena Stars.

Oana spune că Alex o cunoaște deja atât de bine încât știe ce să facă pentru a o îmbuna. Mereu vine cu ceva nou în viața ei. Întotdeauna știe să o surprindă și să realizeze că este omul potrivit pentru ea.

ADVERTISEMENT