Life

Obiceiul pe care Prințesa Diana l-a avut ani la rând. Prințul William a ajuns să o urască pentru asta

Cum a ajuns Prințesa Diana la un pas de a-și traumatiza cei doi băieți când erau mici. Prințul William a fost cel care s-a revoltat
06.01.2024 | 16:32
Obiceiul pe care Printesa Diana la avut ani la rand Printul William a ajuns sa o urasca pentru asta
Prințesa Diana și-a traumatizat cei doi băieți când erau mici. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prințesa Diana continuă să fie una dintre cele mai emblematice figuri ale familiei regale din Marea Britanie. Lady D, așa cum era cunoscută în spațiul public, a fost de multe ori numită ”prințesa inimilor”. Aceasta era foarte afectivă cu cei din jurul ei, mai ales cu familia și copiii. Însă, la un moment dat, se pare că acest lucru a ajuns să fie deranjant pentru copiii ei.

Prințesa Diana a ținut foarte mult la stilul ei vestimentar

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai iubite figuri regale din istoria Marii Britanii și nu numai. Din păcate, destinul ei a fost unul tragic, dar se pare că această continuă să fie prezentă în memoria a milioane de oameni.

ADVERTISEMENT

De-a lungul vieții, Prințesa Diana s-a remarcat prin bunătate și prin empatia pe care o manifesta mereu față de cei din jur. Deși era o persoană extrem de importantă, niciodată nu uita să fie prezentă în viața fiilor ei pe care îi iubea mai mult decât orice pe lume.

Dincolo de statul ei regal, Prințesa Diana a reușit să se afirme și în lumea modei. În foarte scurt timp, stilul ei vestimentar a ajuns să fie o sursă de inspirație pentru o lume întreagă.

ADVERTISEMENT

Pentru că era un etalon, aceasta avea anumite principii de la care nu se abătea niciodată. Nu multă lume știe faptul că, de fiecare dată când ieșea în public cu fiii săi, Prințesa Diana obișnuia să îi îmbrace asortat cu ținuta ei.

Cel care a povestit asta a fost Prințul Harry. În cartea pe care a lansat-o anul trecut, acesta a recunoscut că nu există eveniment sau apariție publică în care el și fratele său, William să nu fie îmbrăcați la fel.

ADVERTISEMENT

Lady D și-a asortat ani la rând cei doi băieți

La început, cei doi nu au acordat prea multă importanță acestui aspect. Însă, odată cu trecerea timpului, pentru Prințul William a început să fie un obicei deranjant. Cu atât mai mult cu cât acesta nu era asortat doar cu Prințul Harry, ci și cu mama lui.

Ținutele similare i-au făcut pe cei doi să fie mereu priviți ca un tot unitar. Prințul Harry și Prințul William era, în opinia publică, de nedespărțit și erau luați mereu la pachet. Tocmai de aceea, în timp, a început să devină deranjant pentru identitatea lor.

ADVERTISEMENT

În 2017, în unul dintre documentarele realizate în memoria Prințesei Diana, cei doi frați apar îmbrăcați la fel și asortați fără cusur cu ținuta mamei lor. La un moment dat, atunci când a mai crescut, Prințul William a început să ia atitudine.

Acesta a întrebat-o de nenumărate ori pe Prințesa Diana de ce îi îmbracă atât de urât și de ce trebuie să se asorteze cu fratele lui mai mic. Acela a fost momentul care a început să stârnească anumite tensiuni între cei doi frați.

Prințul Harry nu a vrut să fie singurul care continua să fie îmbrăcat ciudat. Drept dovadă, stilurile lor vestimentare au început să fie diferite. Acest obicei al Prințesei Diana a lăsat urme în comportamentul celor doi frați.

Din cauză că multă vreme au fost priviți ca un tot unitar, atunci când au ajuns la școală, Prințul William i-a cerut Prințului Harry să se comporte ca și cum nu l-ar cunoaște.

ADVERTISEMENT