News

Revelion de coșmar pentru un grup de români. De ce au fost scoși afară dintr-un restaurant de lux, în Spania

Aflați în Spania pentru un Revelion de neuitat, mai mulți români au avut parte de o seară de coșmar. De ce au fost scoși afară dintr-un restaurant de lux.
01.01.2024 | 17:04
Revelion de cosmar pentru un grup de romani De ce au fost scosi afara dintrun restaurant de lux in Spania
Mai mulți români, scoși dintr-un restaurant de lux din Spania, noaptea trecută: ”Și fără Revelion, și fără bani”. Sursa foto: capturi TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai mulți români au plătit pentru o noapte de Revelion de neuitat, într-un restaurant de lux din Spania, dar au fost scoși afară de poliție. De ce s-a ajuns la această situație stânjenitoare.

Mai mulți români, scoși dintr-un restaurant de lux din Spania, noaptea trecută: ”Și fără Revelion, și fără bani”

Cu ocazia sărbătorii trecerii dintre ani, au existat și români care au decis să-și petreacă Revelionul în afara granițelor țării. Este și cazul unui grup de români care au ales Spania ca destinație.

ADVERTISEMENT

În final, această decizie s-a dovedit a fi una neinspirată. Conaționalii noștri au plătit o sumă importantă de bani la un restaurant de lux, însă nu s-au putut bucura de o noapte de neuitat, ci au trăit un veritabil coșmar.

Într-un videoclip publicat pe platforma de socializare TikTok, o româncă din acest grup a prezentat momentul în care polițiștii au intrat în restaurantul iberic pentru a-i înștiința pe oaspeți că trebuie să părăsească locația. Motivul: proprietarul nu are licență să facă revelionul.

ADVERTISEMENT

A venit poliția și ne-a spus să părăsim localul. Nu știu pe cine caută. Încearcă să ne explice. Facem în mașină Revelionul. Am plătit, dar nici nu am mâncat. Doamne! Așa ghinion. A zis să plecăm așa, fără motiv. În viața mea nu am pățit așa ceva. Eu am plătit.

Se pare că proprietarul nu are licență să facă revelionul. Restaurantul e unul de lux. Dacă nu ieșim din restaurant ne arestează. Deja îl arestează pe un spaniol. Pe noi românii nu ne arestează, dar l-au reținut pe un spaniol, care e cel mai tare-n gură!”, a spus românca, în videoclip.

ADVERTISEMENT

Peste 100 de euro de persoană au plătit românii

Românii au rămas și fără Revelion, și fără bani. Nimeni nu le-a restituit suma de 110 euro achitată. ”Ne pare rău. Am rămas și fără Revelion, nici banii nu ni i-a dat. Am plătit câte 110 euro. Urâtă seara.

Nu avem niciun fel de mâncare pregătită acasă. Nu avem nici șampanie. Patronul nu avea licență. A luat banii, i-a pus buzunar și pleacă în România. Cred că și ospătarii știau, deoarece râdeau. Peste 300 de peroane au fost scoase afară“, a mai mărturisit femeia într-un alt videoclip.

ADVERTISEMENT

La postarea conaționalei noastre au venit mai multe comentarii. Iată o parte dintre acestea:

  • ”Asta este o lecție de viață. Cele mai frumoase sărbători sunt în familie alături de oamenii dragi”;
  • ”Vrem și cealaltă variantă, a patronului. Fără motiv nu cred că v-ar fi dat afară. Dacă era așa sigur îi denunțai”;
  • ”Chiar dacă mergi pentru o seară la restaurant, acasă trebuie sa ai ceva gătit…și mâine e o zi”;
  • ”Acasă, îți făceai mâncare, te organizai și era minune”.
ADVERTISEMENT
Tags: