Life

Obiectele pe care să nu le ții niciodată la intrarea în casă. Atrag problemele cu banii și ghinionul

Obiectele pe care să nu le ții niciodată la intrarea în casă. Pot atrage problemele cu banii și ghinionul, așa că trebuie să scapi de ele.
08.04.2024 | 11:13
Obiectele pe care sa nu le tii niciodata la intrarea in casa Atrag problemele cu banii si ghinionul
Ce obiecte să nu ții la intrarea în casă. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Obiectele care nu trebuie să fie ținute niciodată la intrarea în casă, deoarece pot atrage ghinionul și problemele financiare. Trebuie să renunți la ele sau să le înlocuiești cu altele.

Obiectele care nu trebuie să fie ținute niciodată la intrarea în casă

Obiectivul utilizării tehnicii Feng Shui este să găsească echilibrul în viața fiecărei persoane. Această tehnică presupune, printre altele, amplasarea unor obiecte din locuință în diferite locuri.

ADVERTISEMENT

Potrivit specialiștilor în Feng Shui, anumite obiecte nu trebuie ținute la intrarea în casă, deoarece pot atrage energiile negative și ghinionul în viața ta.

Dacă le amplasezi la intrarea în casă, atunci lucrurile respective îți vor aduce și probleme din punct de vedere financiar. Obiectele rotunde sunt cele pe care nu trebuie să le pui în acest loc.

ADVERTISEMENT

De exemplu, oglinda rotundă nu ar trebui să fie pusă niciodată pe hol, la intrarea în locuința ta. Totodatț, nu trebuie să pui acest obiect nici  în sufragerie sau în dormitor, ci numai în baie.

Specialiștii în Feng Shui spun că aceasta ține la distanță banii și că poate atrage invidia. În cazul în care oglinda rotundă este ținută în dormitor, poate să-ți absoarbă energia în timp ce dormi.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să ții o oglindă în camera ta, atunci există o variantă care nu îți va face probleme. Pentru dormitor, poți opta pentru o oglindă care să fie pătrată, notează romaniatv.net.

De ce obiecte din casă ar trebui să scapi

Specialiștii în Feng Shui mai recomandă, de asemenea, să scapi de unele obiecte din locuință, pentru a ține la distanță energiile negative. De exemplu, cănile, ceștile sau paharele în exces, precum și produsele de curățat vechi sau nefolosite nu ar mai trebui să fie la tine în casă.

ADVERTISEMENT

Jurnalele sau agentele nefolosite sau pe jumătate utilizate, cablurile, pijamalele în exces sau ceaiurile nefolosite ar trebui aruncate. Același lucru este valabil și pentru condimentele sau sosurile vechi și expirate, pentru caserolele fără capac sau pe care nu le folosești niciodată, precum și pentru loțiunile și produsele de îngrijire vechi sau nefolosite.

În final, trebuie să scapi de pantofii incomozi pe care nu-i porți niciodată. Nu doar că vei atrage energia pozitivă, dar vei face și ordine în locuință, în același timp.

ADVERTISEMENT
Tags: