Life

Obiectul care blochează energia negativă în jurul tău în timp ce dormi. Nu trebuie să îl ai niciodată în dormitor

Piesa de mobilier care împiedică energia negativă în preajma ta, la somn. Specialiștii susțin că nu trebuie să stea în cameră.
23.10.2023 | 07:40
Obiectul care blocheaza energia negativa in jurul tau in timp ce dormi Nu trebuie sa il ai niciodata in dormitor
Piesa de mobilier care împiedică energia negativă în preajma ta, la somn. Specialiștii susțin că nu trebuie să stea în cameră. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Obiectul care blochează energia negativă în jurul tău în timp ce dormi. Nu trebuie să îl ai niciodată în dormitor, în timpul nopții. Principiile Feng Shui spun că este vorba de un lucru care se întâlnește foarte des în acest spațiu din locuință.

Piesa de mobilier care împiedică energia negativă în preajma ta, la somn. Specialiștii susțin că nu trebuie să stea în cameră

Știi care este piesa de mobilier care împiedică energia negativă în preajma ta, la somn? Ei bine, răspunsul vine de la specialiștii care susțin că nu trebuie să stea în cameră pentru că nu aduce deloc lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de oglindă care nu are ce căuta în spațiul în care te odihnești. Aceasta au rolul de a perturba calitatea somnului și implicit durata. Din păcate, amplifică foarte mult energia și de asta ești agitat când dormi. Și lucrurile ascuțite au același efect.

„În dormitor nu este indicat să avem oglinzi. Oglinda amplifică spațiul și crează o energie prea dinamică, ceea ce ar putea să ne afecteze somnul.

ADVERTISEMENT

Pentru a extinde spațiul într-un sector care ne lipsește, este indicat ca peretele alăturat să fie placat cu oglinzi”, a declarat Emilio Ghaman în podcastul Înapoi în viitor, moderat de Andreea Perminova, scrie a1.ro.

În cazul în care ții neapărat să ai oglindă în dormitor, atunci trebuie să eviți să o așezi în partea opusă a patului sau în partea opusă a ferestrei. În felul acesta prin reflexie oglinda va respinge energia vitală și nu îi va permite să circule liberă prin încăpere.

ADVERTISEMENT

Specialiștii spun că atunci când ții cont de aceste sfaturi vei vedea cum relația de cuplu se întărește. Așadar legătura amoroasă este favorizată dacă se respectă regula care spune că patul nu trebuie să se reflecte în oglindă.

De ce să nu ții niciodată lucruri ascuțite în dormitor

Printre obiectele care nu au voie să stea în dormitor, în timpul somnului, se mai numără lucrurile care sunt ascuțite, au vârfuri sau muchii. Experții în Feng Shui spun că acestea transmit un o energie tăioasă și nefastă.

ADVERTISEMENT

Energia nocivă din dormitor este îndepărtată și dacă sunt eliminate toate aparatele electronice. Acesta este un pas important care duce la eliminarea hoților de energie și ajută la refacerea câmpului tău energetic pentru a te odihni mai bine.

Randamentul zilnic va crește în mod vizibil și atunci când aduci în cameră ghivece cu flori vii. Plantele atrag energiile pozitive și au capacitatea de a detensiona și de a transmite un feedback energizant. E bine să eviți vazele în care există flori tăiate.

ADVERTISEMENT