Fotbal intern

Octavian Popescu a marcat primul său gol în Liga 1! L-a depăşit cu o lună pe Dennis Man

30.01.2021 | 22:57
Octavian Popescu a marcat primul sau gol in Liga 1 La depasit cu o luna pe Dennis Man
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a intrat pe postul lui Dennis Man şi a marcat primul său gol în Liga 1 în partida cu Poli Iaşi, scor 3-1. A fost reuşita care a închis tabela, în minutul 90, după un dribling şi un şut la colţul scurt.

Puştiul de 18 ani a fost şi autorul pasei decisive la reuşita lui Tănase, din prima repriză. După plecarea lui Dennis Man, Octavian Popescu şi-a “betonat” locul în primul 11 al formaţiei din comuna Berceni.

ADVERTISEMENT

Este văzut ca omul care va bate recordul de transfer al fostului său coleg, ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro, la care s-ar putea adăuga alte două în bonusuri.

Octavian Popescu este următorul produs de export al FCSB. Gigi Becali i-a fixat preţul: 100 de milioane de euro

Octavian Popescu a ajuns la şase assisturi în actualul sezon de Liga 1. Dintre acestea, trei au fost lovituri de pedeapsă pe care a reuşit să le obţină. În prima repriză a partidei cu Iaşi, tânărul jucător de la FCSB a lobat peste apărarea adversă un balon care a ajuns la Florin Tănase. Acesta din urmă a trimis pe lângă Brănescu pentru 1-0.

ADVERTISEMENT

Prima reuşită a lui Popescu vine la doar două zile după o declaraţie în stilul caracteristic a lui Gigi Becali. Patronul FCSB anunţa că vrea să obţină 100 de milioane de euro pentru fotbalistul său, pe care l-a comparat cu… Messi şi Neymar. 

“Tavi Popescu la ora asta este mai tare decât Man și Coman. E jucător de geniu, fenomen. Spuneam de Messi și Neymar că joacă îngerii, că e imposibil ca omul să joace așa. 

ADVERTISEMENT

Așa și cu Tavi Popescu, joacă îngerii pentru el. E jucător care nu se mișcă fără 100 de milioane de euro. Știți de ce? Pentru că se naște unul ca el la 30, 40, 50 de ani”, declara Becali la Digi Sport.

Octavian Popescu, pe urmele lui Dennis Man

Octavian Popescu merge pe urmele lui Dennis Man. Noul fotbalist al Parmei a marcat şi el primul său gol în Liga 1 tot în faţa celor de la CSMS Iaşi. Pe 30 octombrie 2016, într-o partidă pe care FCSB o câştiga în deplasare, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Man avea şi el tot 18 ani atunci când a marcat primul său gol în Liga 1. 18 ani şi două luni mai exact, în vreme ce Octavian Popescu a marcat la 18 ani şi o lună.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: