Sport

Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ: „Am văzut fotbaliști stricați de fotbalul românesc!”. Nici Claudiu Petrila nu a scăpat

Octavian Popescu a fost adus cu picioarele pe pământ de către Viorel Moldovan, care a vorbit și despre Claudiu Petrila, avertizându-i pe amândoi.
06.04.2022 | 19:33
Octavian Popescu adus cu picioarele pe pamant Am vazut fotbalisti stricati de fotbalul romanesc Nici Claudiu Petrila nu a scapat
Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul internațional este de părere că fotbalul românesc poate strica tinerii fotbaliști talentați, pe care îi sfătuiește să muncească din greu pentru a ajunge în străinătate, la cluburi importante.

Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ

Viorel Moldovan îl aduce cu picioarele pe pământ pe Octavian Popescu, vorbind despre talentul lui care poate fi irosit în prima ligă din România:

ADVERTISEMENT

„Mie îmi place foarte mult Octavian Popescu. Acest băiat are un potențial extraordinar, acum îmi e frică pentru el. S-a vorbit enorm de el.

Când vezi un asemenea talent e normal să-l suții. Plutește! Când mă uit la el are o facilitate și o ușurință în a contra balonul, în a inventa ceva”.

ADVERTISEMENT

„Încă nu e definit. El trebuie să muncească foarte mult, să-l dezvolte din puncte de vedere fizic în primul rând. Când ai un tânăr ca acesta, de ce nu-l chemi?

Și eu sunt adeptul lui la echipa națională. Trebuie să îl aduci, dar să avem grijă să nu-l stricăm. Am mai văzut cazuri cu foarte mulți jucători talentați stricați de fotbalul românesc”, a mai spus Viorel Moldovan, la TV Pro Arena.

ADVERTISEMENT

„Problema fotbalului românesc e mentalitatea!”

Viorel Moldovan a continuat și a vorbit și despre Claudiu Petrila, puștiul CFR-ului, despre care a spus că și-ar dori să-l vadă mai des în meciuri:

„Petrila la fel. Mie îmi pare foarte rău că nu joacă la echipa lui de club. Mie îmi place de când a apărut. Ar trebui să joace mai mult, să aibă constanță.

ADVERTISEMENT

Loți Boloni spunea că nu avem talente. Am avut întotodeauna talent. La noi problema majoră în fotbalul românesc este mentalul, din această cauză nu reușesc în fotbalul mare”.

„Nu sunt pregătiți pentru concurență, competivitate. Nu am spiritul de luptă să facă acest lucru, cedează imediat și plâng după casă:

’Mama, tata, România, mi-e dor de casă, ce bine era acolo!’. Nu, acolo, du-te acolo și fă diferența! Joacă la nivel înalt”, a mai spus Viorel Moldovan.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,65 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși