Sport

Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ: „Am văzut fotbaliști stricați de fotbalul românesc!”. Nici Claudiu Petrila nu a scăpat

Octavian Popescu a fost adus cu picioarele pe pământ de către Viorel Moldovan, care a vorbit și despre Claudiu Petrila, avertizându-i pe amândoi.
06.04.2022 | 19:33
Octavian Popescu adus cu picioarele pe pamant Am vazut fotbalisti stricati de fotbalul romanesc Nici Claudiu Petrila nu a scapat
Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul internațional este de părere că fotbalul românesc poate strica tinerii fotbaliști talentați, pe care îi sfătuiește să muncească din greu pentru a ajunge în străinătate, la cluburi importante.

Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ

Viorel Moldovan îl aduce cu picioarele pe pământ pe Octavian Popescu, vorbind despre talentul lui care poate fi irosit în prima ligă din România:

ADVERTISEMENT

„Mie îmi place foarte mult Octavian Popescu. Acest băiat are un potențial extraordinar, acum îmi e frică pentru el. S-a vorbit enorm de el.

Când vezi un asemenea talent e normal să-l suții. Plutește! Când mă uit la el are o facilitate și o ușurință în a contra balonul, în a inventa ceva”.

ADVERTISEMENT

„Încă nu e definit. El trebuie să muncească foarte mult, să-l dezvolte din puncte de vedere fizic în primul rând. Când ai un tânăr ca acesta, de ce nu-l chemi?

Și eu sunt adeptul lui la echipa națională. Trebuie să îl aduci, dar să avem grijă să nu-l stricăm. Am mai văzut cazuri cu foarte mulți jucători talentați stricați de fotbalul românesc”, a mai spus Viorel Moldovan, la TV Pro Arena.

ADVERTISEMENT

„Problema fotbalului românesc e mentalitatea!”

Viorel Moldovan a continuat și a vorbit și despre Claudiu Petrila, puștiul CFR-ului, despre care a spus că și-ar dori să-l vadă mai des în meciuri:

„Petrila la fel. Mie îmi pare foarte rău că nu joacă la echipa lui de club. Mie îmi place de când a apărut. Ar trebui să joace mai mult, să aibă constanță.

ADVERTISEMENT

Loți Boloni spunea că nu avem talente. Am avut întotodeauna talent. La noi problema majoră în fotbalul românesc este mentalul, din această cauză nu reușesc în fotbalul mare”.

„Nu sunt pregătiți pentru concurență, competivitate. Nu am spiritul de luptă să facă acest lucru, cedează imediat și plâng după casă:

’Mama, tata, România, mi-e dor de casă, ce bine era acolo!’. Nu, acolo, du-te acolo și fă diferența! Joacă la nivel înalt”, a mai spus Viorel Moldovan.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,65 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT