Sport

Octavian Popescu, marea dezamăgire a lui Mihai Stoica: „Va plăti pentru asta”

Mihai Stoica a vorbit despre Octavian Popescu, spunând că fotbalistul va plăti pentru cartonașul galben primit în meciul cu Rapid.
07.11.2023 | 22:55
Octavian Popescu marea dezamagire a lui Mihai Stoica Va plati pentru asta
Octavian Popescu, marea dezamăgire a lui Mihai Stoica. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este supărat pe Tavi Popescu, pentru că va fi suspendat la următorul meci al FCSB-ului, care nu mai are opțiuni de fotbaliști U21.

Octavian Popescu, marea dezamăgire a lui Mihai Stoica

Octavian Popescu l-a dezamăgit pe Mihai Stoica după cartonașul galben primit la meciul cu Rapid, pentru că va fi suspendat la următorul meci din campionat, cu FC U Craiova:

ADVERTISEMENT

„Primul vinovat e Tavi Popescu, e un comportament de iresponsabil. Pinti i-a spus să nu ia galben, că nu avem sub 21, dar a luat. Clar va plăti pentru asta. Eu înțeleg că e un cod, dar vreau să aud și eu discuțiile arbitrilor. 

Tavi e un copil bun. Când te trezești vedetă peste noapte, poți să calci strâmb la un moment dat. Mă interesează că se antrenează bine, că nu fumează, nu bea, nu se joacă jocuri video”.

ADVERTISEMENT

„E a doua oară când face un gest infantil și el a mai fost eliminat cu Rapid. Eu nu consider că e o cauză pierdută, cred că e deja fotbalist, doar că nu traversează o perioadă bună, mai ales că poziția lui e ocupată de Coman”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Am fost mai supărat pe alte meciuri!”

Mihai Stoica a recunoscut că nu a fost atât de supărat pe meciul pierdut cu Rapid, explicând când a fost mai nemulțumit: „Eu regret atât de mult pentru că au fost mulți suporteri și pentru că au plecat dezamăgiți.

ADVERTISEMENT

Am fost mai supărat pe alte meciuri, chiar și la Galați în Cupă sau la meciul cu Petrolul. Sunt meciuri în care nu îți iese și atât. Cine îl ironizează pe Elias, înseamnă că nu s-a uitat la meci”.

„În afară de goluri au mai fost alte faze ale Rapidului? Alea nu sunt ocazii, sunt greșeli în lanț făcute de noi. În rest noi am dominat, să luăm a doua repriză, spre exemplu.

ADVERTISEMENT

Da, Rapid a avut suflet, a avut spirit, a avut atitudine, dar noi am controlat meciul și asta se vede mai ales în partea a doua. Noi ne-am dat gol singuri.”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.5 este cota pentru ”GG” la meciul FCSB - FCU Craiova, de pe 12 noiembrie.