Sport

Octavian Popescu, imaginea serii. A plâns în hohote în fața galeriei FCSB după 1-2 cu Rapid

Octavian Popescu nu a putut suporta înfrângerea în fața rivalei Rapid, iar mijlocașul FCSB-ului a izbucnit în plâns în fața galeriei.
06.11.2023 | 00:04
Octavian Popescu imaginea serii A plans in hohote in fata galeriei FCSB dupa 12 cu Rapid
Octavian Popescu a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 46. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a fost doar rezervă în FCSB – Rapid și a intrat pe teren în debutul reprizei a doua. „Perla” lui Gigi Becali și ceilalți jucători ai vicecampioanei au fost băgați în ședință după meci de suporteri.

Octavian Popescu, în lacrimi după FCSB – Rapid 1-2

Octavian Popescu nu a avut deloc o seară bună împotriva Rapidului, iar supărarea și frustrarea în urma înfrângerii și-a spus cuvântul la finalul meciului, când jucătorii lui Elias Charalambous au fost chemați de galeria FCSB-ului.

ADVERTISEMENT
Octavian Popescu, în lacrimi după FCSB - Rapid
Octavian Popescu a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 46. Sursă foto: digisport.ro

Dacă fanii Rapidului au sărbătorit alături de jucători și de Bergodi, în tabăra adversă lucrurile au stat total diferit: „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”, le-au strigat ultrașii celor de la FCSB, moment surprins de Digi Sport.

Această înfrângere surprinzătoare vine pe fondul avertismentului clar al lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB de la FANATIK SUPERLIGA: „Știm și noi, dacă te bate Rapidul cu lotul pe care-l ai și joci în spatele tău cu 40.000 de suporteri, înseamnă că trebuie să ne lăsăm de fotbal”.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, nicio realizare în fața Rapidului: „Are picioarele moi de la o vreme”

Octavian Popescu a intrat pe teren în locul lui Andrea Compagno și chiar dacă prezența lui s-a simțit în joc, nu a avut nicio realizare notabilă. Ba mai mult, „perla” lui Gigi Becali a simulat în mai multe rânduri în loc să continue faza.

La finalul partidei furia sa a fost la apogeu și s-a răzbunat de reclamele de la marginea gazonului, pe care le-a luat violent și în mod repetat cu piciorul, adresând mai multe cuvinte obscene.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu are doar trei goluri și două pase decisive în 19 meciuri în acest sezon la FCSB, iar scăderea sa de formă are o explicație în viața sa personală: „Are picioarele moi de la o vreme. I s-au înmuiat genunchii”, a spus patronul FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

Becali l-a botezat și i-a luat un apartament de 200.000 de euro

Becali a încercat să îl motiveze și i-a luat un apartament de 200.000 de euro, însă Tavi Popescu are o nouă iubită de care e îndrăgostit nebunește, iar fata cu 6 ani mai mare l-a dat peste cap, așa cum a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Venirea lui Dorin Rotariu a pus însă și mai multă presiune pe „perla” lui Gigi Becali, iar FCSB a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie. Vicecampioana poate pierde primul loc dacă Hermannstadt va fi învinsă de CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
1,80 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB - FC U Craiova