Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Oferta e mică pentru club, dar e bună pentru jucător” De ce au ales UTA și Rareș Pop transferul la Rapid și câți bani primesc arădenii

Alexandru Meszar a dezvăluit de ce a ales UTA Arad și Rareș Pop transferul la Rapid, dar și câți bani urmează să încaseze.
11.02.2024 | 20:14
Oferta e mica pentru club dar e buna pentru jucator De ce au ales UTA si Rares Pop transferul la Rapid si cati bani primesc aradenii
„Oferta e mică pentru club, dar e bună pentru jucător” De ce a ales UTA și Rareș Pop transferul la Rapid și câți bani primesc arădenii. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid se întârește și își asigură serviciile unuia dintre cei mai buni mijlocași U21 din SuperLiga. Rareș Pop și UTA Arad și-au dat acordul pentru un transfer în schimbul a 700.000 de euro și a semnat pentru cinci ani și jumătate, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, iar Alex Meszar a dezvăluit detaliile dintre cluburi.

„Oferta e mică pentru club, dar e bună pentru jucător” De ce a ales UTA și Rareș Pop transferul la Rapid și câți bani primesc arădenii

Dan Șucu este de neoprit în mercato și transferă pe bandă rulantă la Rapid București. După Damjan Djkovovic, Borisav Burmaz, Florent Hassani, Ermal Krasniqi, Marian Aioani, Cătălin Vulturar și Jakub Hromada îl transferă pe Rareș Pop de la UTA Arad, însă acesta urmează să se alăture giuleștenilor din vară.

ADVERTISEMENT

Alexandru Meszar a oferit toate culisele transferului lui Rareș Pop la Rapid București și mărturisește că oferta este mai mică decât așteptările sale. Totuși, oficialul „Bătrânei Doamne” și-a dat ok-ul pentru mutarea în Giulești, deoarece oferta era mai avantajoasă pentru puștiul minune din Arad.

„Eu nu cedez un jucător doar dacă toate părțiile sunt câștigătoare și s-a părut că aici într-adevăr este bine și pentru jucător. Oferta chiar dacă e mai mică pentru club, dar e mai bună pentru viitorul jucătorului. Cum este organizat acum Rapid este mai bine să meargă acolo decât la alte echipe.

ADVERTISEMENT

Asta a fost motivul pentru care am ajuns în final la o înțelegere cu Rapid. Rămânem cu un procent din drepturile federative, clasic sau neclasic este confidențal”, a spus Meszar la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care poate fi urmărită live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Rareș Pop, între școală și fotbal: „De foarte multe ori echipa nu s-a antrenat dimineața, ca să poată veni și el”

„Trebuie să vă spun că e o bombă, dar nu e detonată. Rareș Pop e la Arad, nu la Rapid. Suntem în discuții avansate, care durează de mai multă vreme, dar nimic nu e finalizat. Există un acord de principiu unde s-a respectat foarte mult ce își dorește și jucătorul, ce e bun pentru evoluția jucătorului.

ADVERTISEMENT

Rareș rămâne jucătorul Aradului cel puțin până la vară cum a fost stabilit inițial de jucător, de părinți de impresar. Din vară vom vedea ce se va întâmpla.  Este foarte important să urmărim ce e bine pentru ambele cluburi ca acest jucător să se dezvolte în continuare.

Și noi ne-am ocupat de acest aspect (n.r educația) deoarece nu o dată s-a întâmplat să punem antrenamentul după programul lui Rareș. De foarte multe ori echipa nu s-a antrenat dimineața, doar de la prânz încolo, ca să poată veni și Rareș la antrenamente. Noi nu putem pierde jucători. Creșterea jucătorilor e foarte importantă foarte noi. Ca și imagine, cât și financiar. Chiar și înainte de domnul Mircea Rednic, antrenorii care au fost au înțeles situația”, spune Meszar.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu si Alexandru Meszar, TOATE CULISELE TRANSFERULUI lui Rares Pop la Rapid

Tags: