Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rareș Pop, prezentat oficial la Rapid! Jucătorul de la UTA a semnat până în 2028. Update exclusiv

Rapid a reușit să mai detoneze o bombă pe piața transferurilor și l-a achiziționat de la UTA Arad pe tânărul Rareș Pop. Jucătorul a fost prezentat oficial.
12.02.2024 | 20:15
Rares Pop prezentat oficial la Rapid Jucatorul de la UTA a semnat pana in 2028 Update exclusiv
Rapid a anunțat oficial transferul mijlocașului Rareș Pop de la UTA, care a semnat un contract valabil până în 2028 și care va rămâne la Arad până la finalul sezonului. Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT
12-02-2024
18:23

Rareș Pop, transfer oficial la Rapid

Rapid a anunțat oficial transferul mijlocașului Rareș Pop de la UTA, care a semnat un contract valabil până în 2028 și care va rămâne la Arad până la finalul sezonului.

În vârstă de 18 ani, Pop a jucat deja în 53 de meciuri în SuperLiga, reușind 6 goluri și 4 pase decisive. În actualul sezon, el a evoluat în 25 de meciuri de campionat, reușind să înscrie de trei ori, o dată chiar în poarta Rapidului, în partida de la Oradea, terminată la egalitate (2-2).

Rareș Pop este un om de bază la naționala U19 a României, iar anul trecut a debutat și pentru formația U21, sub comanda lui Daniel Pancu, acesta evoluând în partida cu Albania, din preliminariile Euro.

”Ne bucurăm că am reușit să îl achiziționăm pe Rareș, pentru că este printre cei mai buni tineri din țară și credem foarte mult în el. Și-a dorit să rămână la UTA Arad, clubul care l-a format, până în vară, pentru că vrea să-și îndeplinească obiectivele cu arădenii.

Strategia noastră are la bază creșterea de tineri jucători români, care pot fi o soluție pentru echipa națională. Avem mare încredere în tinerii transferați, dar și în cei pe care îi avem deja în lot.

De asemenea, avem și în Academie jucători de mare viitor, care sperăm să facă pasul către prima echipa, cât mai repede”, a declarat președintele Daniel Niculae, pe site-ul oficial al giuleștenilor.

După victoria obținută sâmbătă seara în deplasare în derby-ul cu CFR Cluj, care o menține teoretic în lupta la titlu, Rapidul a mai dat o nouă lovitură. De data aceasta pe piața transferurilor: giuleștenii au reușit să-l achiziționeze pe tânărul Rareș Pop, de la UTA Arad, jucător pe care puseseră ochii de mai mult timp.

Rapid l-a luat pe Rareș Pop de la UTA Arad! Jucătorul semnează un contract pe cinci ani și jumătate

Chiar dacă a avut o campanie de achiziții impresionantă în această iarnă, Dan Șucu nu se oprește și vrea să facă din Rapid o adevărată forță a SuperLigii, care să se bată cu șanse reale la câștigarea titlului. Iar, cu o zi înainte de expirarea perioadei de mercato, a mai detonat o bombă.

ADVERTISEMENT

Din informațiile aflate în exclusivitate de FANATIK, giuleștenii au ajuns la un  acord cu oficialii clubului UTA Arad pentru a-l transfera pe tânărul Rareș Pop, jucător de bază în echipa lui Mircea Rednic, și care la un moment dat se afla și în atenția FCSB-ului sau a Universității Craiova.

FANATIK a aflat că Rareș Pop va fi transferat definitiv de la „Bătrâna Doamnă” și va semna în cursul zilei de duminică un contract valabil pe o perioadă de 5 ani și jumătate cu Rapid. Totuși, el nu va veni imediat în Giulești, ci va mai fi lăsat la Arad până la finalul actualei ediții de campionat, sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

„Haideți să începem cu bomba dimineții… Rapidul nu se mai oprește! Atenție! Rapidul mai reușește încă un transfer de senzație. E breaking news-ul acestei dimineți… Cred că e al optulea transfer pe care Dan Șucu, Victor Angelescu și președintele Daniel Niculae îl fac.

Deci, bombă! Rapid s-a înțeles cu Rareș Pop de la UTA Arad. Rareș Pop va fi începând de astăzi noul jucător al Rapidului pe o perioadă de cinci ani și jumătate. Din informațiile FANATIK, Rapid îl va lăsa pe Rareș Pop împrumut la Arad în următoarele luni, până în vară.

ADVERTISEMENT

Nu avem detalii încă despre suma de transfer, dar probabil că ea este undeva în jurul a un milion de euro și cu coadă. Nu cred că se mai fac astăzi transferuri care să nu aibă coadă.

Dan Șucu nu se mai oprește, vrea să facă din Rapid o uriașă forță, așa cum a promis și iată că face o treabă foarte bună la Rapid, pentru că au venit și rezultatele pe lângă transferurile efectuate”, a anunțat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Rapid, campanie de achiziții impresionantă în această iarnă

Cu ambiții mari în acest campionat, chiar dacă se află la o distanță destul de mare de liderul FCSB, Rapid a făcut în mercato-ul de iarnă o campanie de achiziții impresionantă, iar rezultatele s-au văzut imediat. Echipa antrenaqtă de Cristiano Bergodi are 4 victorii din 4 posibile în 2024 și poate spera încă la titlul de campioană.

Rareș Pop este cel de-al optulea transfer perfectat de Rapid în mercato-ul de iarnă. Până acum, giuleștenii i-au mai adus pe Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz, Florent Hasani, Damjan Djokovic, Marian Aioani, Cătălin Vulturar și Jakub Hromada.

În acest sezon, Rareș Pop are 26 de apariții în tricoul UTA-ei Arad, 24 în SuperLiga și două în Cupa României. În vârstă de 18 ani, el este om de bază în formația pregătită de Mircea Rednic, mai ales că se încadrează și la regula U21.

  • 3 goluri a marcat Rareș Pop în acest sezon pentru UTA Arad, toate în SuperLiga
  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Rareș Pop pe Transfermarkt

Rares Pop la Rapid, SUPER BOMBA TRANSFERURILOR lui Dan Sucu dupa 1-0 la CFR Cluj

ADVERTISEMENT