Life

Oferte speciale Lidl de Florii 2023. Două produse cumpărate masiv de români au preț redus

Lidl, oferte speciale de Florii 2023. Prețuri reduse pentru două produse cumpărate masiv de români. Nu trebuie să le ratezi.
07.04.2023 | 20:00
Oferte speciale Lidl de Florii 2023 Doua produse cumparate masiv de romani au pret redus
Lidl, oferte speciale de Florii 2023. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

De Florii, Lidl vine cu oferte speciale pentru anumite produse, care vor fi disponibile în weekend-ul 8 – 9 aprilie 2023. Printre acestea se numără și două alimente care sunt foarte căutate de români.

Lidl, oferte speciale de Florii 2023. Două produse căutate de români au prețuri mici

Duminica Floriilor este o sărbătoare ortodoxă foarte importantă, iar mulți români își sărbătoresc ziua onomastică în această zi. În funcție de preferințe, sărbătoriții preferă să iasă în oraș cu cei dragi sau să organizeze un grătar acasă.

ADVERTISEMENT

Pentru aceștia din urmă, Lidl vine cu oferte de neratat. Ca în fiecare săptămână, lanțul german de magazine aduce produse la prețuri accesibile, fie că este vorba de alimente, cosmetice sau articole pentru casă și grădină.

Cei care au de gând să sărbătorească Floriile acasă trebuie să știe că pot găsi două produse foarte căutate la Lidl la prețuri mici. Este vorba despre mici și bere, două produse care nu lipsesc de la grătarele românilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, un kilogram de mici de porc costă 11,99 lei la Lidl, fiind reduși cu 25%, de la 15,99 lei. Un bax de bere blondă costă 13,99 lei, acesta fiind prețul de 6 la preț de 5. Oferta este valabilă în weekend-ul 8 – 9 aprilie 2023, potrivit catalogului Lidl.

De asemenea, sunt și alte produse reduse în aceste zile. De exemplu, tortul cu cremă și fructe de pădure costă 24,99 lei, fiind redus cu 40%, de la prețul original de 41,99 lei. Mixul de caju și merișoare costă 7,99 lei, redus cu 42%, de la 13,99 lei.

ADVERTISEMENT

Ce produs adorat de români a introdus Lidl pe 1 aprilie

Un produs pe care mulți români îl adoră a fost introdus la raft de Lidl chiar în prima zi a lunii aprilie. Este un aliment semipreparat și congelat, care nu e ideal pentru cei care țin Postul Paștelui, deoarece conține carne și ouă.

Este vorba despre șnițel de piept de pui, un preparat foarte îndrăgit la Lidl datorită prețului accesibil. Alimentul a fost introdus la raft la prețul de 2,99 lei, de la 3,99 lei.

ADVERTISEMENT

În plus, începând cu 3 aprilie, Lidl a introdus produse ideale pentru cei care stau la curte. Printre acestea se numără șezlongul pliabil, lampa LED solară sau umbrela solară.

Lidl a fost fondat în 1973, în Germania, strategia de promovare fiind vânzarea produselor la preț redus, pentru a atrage cât mai mulți clienți. Supermarketul s-a extins în mai multe țări, iar în România a ajuns în 2010.

ADVERTISEMENT