Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamo – Petrolul, oficial cu spectatori în tribune! Informații utile despre accesul pe „Arcul de Triumf”. Update

Confruntarea dintre Dinamo București și Petrolul Ploiești se va disputa cu spectatori în tribune. FANATIK a aflat că pe stadion vor putea fi prezenți copii.
29.03.2024 | 17:06
Dinamo  Petrolul oficial cu spectatori in tribune Informatii utile despre accesul pe Arcul de Triumf Update
Dinamo - Petrolul, cu spectatori în tribune. Anunțul oficial al clubului din Ștefan cel Mare. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
29-03-2024
15:10

Dinamo - Petrolul va avea loc cu spectatori în tribune. Anunțul oficial al „câinilor”

Dinamo – Petrolul are loc cu spectatori în tribune! FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a acceptat cererea „câinilor”, iar copiii au acces pe stadion la derby-ul care are loc luni, 1 aprilie, ora 20:30, în etapa a doua din play-out-ul SuperLigii. Dinamo a venit cu anunțul oficial și a oferit informații utile despre accesul pe stadion.

Comisia de Disciplină a sancționat-o pe Dinamo și pe UTA Arad după ce suporterii au intrat pe teren și s-au lovit cu pumnii și picioarele în meciul din ultima etapă a sezonului regulat. Suporterii ambelor echipe au fost interziși pe stadion pentru următoarele 4 etape de pe teren propriu.

În cele din urmă, copiii vor avea acces gratuit la derby-ul Dinamo – Petrolul. Justin Ștefan, secretar general LPF, confirmase informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, înainte de anunțul oficial al clubului din Ștefan cel Mare.

„Cu copii pe ‘Arc’, cu suporteri în Sala Dinamo. Sancționat de Comisia de Disciplină cu măsura ‘programării meciurilor fără spectatori pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 100.000 lei’, după incidentele consemnate la meciul Dinamo București vs UTA Arad, clubul nostru a solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal, Departamentul Competiții, să permită accesul copiilor la următorul meci pe teren propriu în SuperLigă, cu Petrolul Ploiești.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a răspuns astăzi afirmativ, invocând articolul 27 din Regulamentul Disciplinar (RD). ‘Copiii au acces în condițiile art.27 din RD astfel cum a fost modificat prin decizia Cex FRF din 13.07.2023’, a anunțat LPF, într-o adresă semnată de avocatul Paul Alexandru Mincu.

Ce spune forma modificată anul trecut, pe 13 iulie, în RD. ‘Programarea jocului fără spectatori impune organizatorului obligaţia de a nu permite accesul publicului în stadion, cu excepția copiilor sub 14 ani însoțiți corespunzător (1 adult la maximum 10 copii) pentru un număr de la 1 până la 10 jocuri.

Pentru claritate, dacă un grup mai mare de 10 copii, dar de maximum 20 de copii dorește accesul în stadion, atunci grupul respectiv va fi însoțit de 2 (doi) adulți’”, se arată în prima parte a anunțului făcut de Dinamo pe căile oficiale de comunicare.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit pe „Arcul de Triumf” la derby-ul Dinamo – Petrolul pe baza biletului cu valoare 0 (zero). Fiecare grup de 10 copii va fi însoțit de un adult. Porțile stadionului se deschid, în ziua meciului, la ora 18:30.

„Cum se intră pe stadion. Accesul copiilor sub 14 ani (inclusiv) la tribuna 1 a stadionului “Arcul de Triumf” se face doar pe baza biletelor cu valoare 0 (zero), emise de clubul nostru și distribuite direct însoțitorilor.

Însoțitorii grupurilor de copii sunt rugați să contacteze, prin e-mail, managerul departamentului de ticketing al clubului, la adresa bilete@dinamo1948.ro. Condiții de înscriere, informații necesare:

  • tabel nominal (nume/prenume, CNP) atât pentru copii, cât și pentru însoțitori;
  • însoțitorii sunt obligați să aibă asupra lor, la stadion, documentele de identitate pentru fiecare copil;
  • porțile de acces, în ziua meciului, se deschid la ora 18:30”, se mai arată în comunicatul lui Dinamo.

 

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că șefii de la CS Dinamo au acceptat cererea „câinilor roșii”, iar fanii pot vedea meciul cu Petrolul în Sala Polivalentă din Ștefan cel Mare. Partida va putea fi urmărită pe ecranele din Sala Dinamo.

„Interziși de Comisia de Disciplină să susțină echipa din tribunele ‘Arcului’, adolescenții, femeile și bărbații dinamoviști se vor aduna în Sala Dinamo pentru a le transmite “câinilor” lui Kopic toată energia în alb și roșu.

Meciul cu Petrolul poate fi vizionat pe ecranele gigant amplasate în Sala Polivalentă din Ștefan cel Mare, imnurile dinamoviștilor urmând să se audă din Ștefan cel Mare până la Arcul de Triumf.

Accesul în Sala Dinamo se va face pe bază de bilete, 20 lei, intrare generală. Pasiunea pentru Dinamo nu se suspendă, împreună vom reuși!”, a fost anunțul alb-roșiilor.

29-03-2024
10:15

LPF confirmă exclusivitatea Fanatik: “A fost modificat regulamentul”

Justin Ștefan, secretar general LPF, a intrat în direct și a confirmat exclusivitatea FANATIK. Dinamo București și UTA Arad ar putea să joace cu copii în tribune în meciurile disputate pe teren propriu.

„Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe.

În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a spus Justin Ștefan la FANATIK SUPERLIGA.

IN CE CONDITII vor fi SPECTATORI la Dinamo - Petrolul | LPF, ANUNT IN DIRECT

Suporterii de la Dinamo București sunt interziși pe stadion pentru următoarele patru etape din play-out, însă „câinii roșii” au primit și o veste bună. Dragoș Sterpu, fost lider DDB Spania, dezvăluie că femeile și copiii vor avea acces pe stadion la partida cu Petrolul Ploiești.

Dinamo – Petrolul, cu spectatori în tribune: “Am vorbit în această dimineaţă cu Justin Ştefan!”

Dinamo București – Petrolul Ploiești se va juca cu spectatori în tribune, chiar și după verdictul dur al Comisiei de Disciplină. Din informațiile FANATIK, LPF a acceptat cererea „câinilor roșii”, iar următoarea partida de pe teren propriu se va juca cu copii în tribune.

ADVERTISEMENT

Dinamo va juca cu spectatori meciul de luni și îți spun și de ce. Aseară l-am sunat pe Justin Ștefan și l-am întrebat ce se poate face ca măcar femeile și copiii să intre pe stadion. Am vorbit în această dimineață cu Justin Ștefan, a luat legătura cu juristul LPF. Este articolul 23 din regulamentul disciplinar și există posibilitatea ca luni pe stadion să intre femei și copii.

L-am sunat reprezentând o grupare de suporteri dinamoviști și a fost o discuție despre această posibilitate, nu a fost o consultanță. Personal am încercat să îl sun pe Andrei Nicolescu, nu mi-a răspuns. Noi ca grupare de suporteri nu putem să intervenim, trebuie să vină o scrisoare din partea clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

Clubul Dinamo trebuie să solicite LPF în virtutea articolului 23 și în momentul acela va fi permis accesul femeilor și copiilor pe stadion. Legea se judecă în litera și spiritul ei, iar la Dinamo a fost doar litera, spiritul s-a uitat.

Dacă nu erau lăsați pe teren probabil că nu se bătea nimeni. Se poate face o solicitare, iar pe teren să intre copii. Vor fi 5.o00 de copii și femei pe stadion cu Petrolul”, a spus Dragoș Sterpu.

ADVERTISEMENT

Reacții dure după suspendarea de patru etape de la Dinamo: „Un risc mare, poate retrograda”

Au curs reacțiile în platoul FANATIK SUPERLIGA după suspendarea primită de Dinamo București și UTA Arad. Robert Niță are un semnal de alarmă pentru „câinii roșii”, care pot retrograda din SuperLiga fără sprijinul suporterilor.

„În primul rând, greșeala este a celor de la Dinamo, pentru că s-a scris pe site-urile de suporteri cu o săptămână înainte că vor veni fanii celor de la CSA ca să îi ajute pe cei de la UTA. Să fii suporter CSA și să cânți imnul lui UTA Arad nu mi se pare OK. 

ADVERTISEMENT

Având toate aceste informații și cu sprijinul jandarmeriei puteau să rezolve această problemă foarte simplu. În sectorul rezervat oaspeților, unde responsabilitatea este a clubului oaspete și a organizatorului, se intră decât cu buletin de Arad. Te prezentai cu biletul și buletinul. S-a mai întâmplat.

E un risc foarte mare pentru Dinamo, care poate retrograda. E o echipă cu mulți suporteri, așa cum e și la Arad. Dar nu poți să faci asemenea greșeli și să ne arunci în față drepturile TV, interesul publicului, că de ce să sufere tot publicul pentru niște cazuri izolate”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

BREAKING NEWS | Dinamo - Petrolul, CU SPECTATORI: “AM VORBIT LA LPF”

ADVERTISEMENT