Sport

După FC Botoșani, și ȚSKA 1948 Sofia i-a dat „țeapă” lui FCU Craiova. Oltenii au anunțat următorul amical

FCU Craiova s-a trezit fără meci de pregătire după ce FC Botoșani a anulat înțelegerea. La fel s-a întâmplat și cu partida ce urma să o aibă cu ȚSKA Sofia.
10.01.2024 | 22:31
Dupa FC Botosani si TSKA 1948 Sofia ia dat teapa lui FCU Craiova Oltenii au anuntat urmatorul amical
După ce întâlnirile cu FC Botoșani și ȚSKA Sofia 1948 au fost anulate, FCU Craiova a anunțat că va juca un amical cu Poli Iași. Sursă foto: Facebook Fotbal Club Universitatea 1948
ADVERTISEMENT
10-01-2024
20:37

FCU Craiova, amical cu Poli Iași

După ce întâlnirile cu FC Botoșani și ȚSKA Sofia 1948 au fost anulate, FCU Craiova a anunțat că va juca un amical cu Poli Iași.

”Duminică, 14 ianuarie, de la ora 12:00, echipa noastră va susține un meci de verificare împotriva echipei Politehnica Iași. Partida se va disputa la București, pe un teren ce urmează a fi anunțat ulterior”, se arată pe pagina de Facebook a oltenilor.

 

10-01-2024
18:50

Cum explică bulgarii anularea amicalului

Deși au fost acuzați că ar fi neserioși, bulgarii de la ȚSKA Sofia 1948 au anunțat că partida amicală a fost anulată din cauza condițiilor meteo nefavorabile și pentru că terenul de joc este înghețat.

Motivele invocate de CSKA Sofia 1948 pentru anularea amicalului cu FCU Craiova: Meciul amical dintre CSKA și formația U Craiova, care trebuia disputat vineri pe stadionul „Ogosta” din Montana, va fi anulat.

Motivul îl reprezintă condițiile meteorologice nefavorabile, care nu permit desfășurarea normală a partidei. Terenul unității sportive este înghețat”, au transmis bulgarii.

10-01-2024
18:01

ȚSKA 1948 Sofia, o altă ”țeapă” pentru Craiova

După ce FC Botoșani le-a dat ”țeapă” celor de la FCU Craiova 1948, a venit rândul bulgarilor de la ȚSKA Sofia să le calce pe urme. Așadar, nici amicalul cu bulgarii nu se va mai disputa, astfel că oltenii au anunțat revoltati pe Facebook acest lucru.

”Amicalul cu CSKA 1948 Sofia, anulat. Din păcate, partea bulgară a anulat disputarea meciului programat pentru vineri, la Montana, în Bulgaria. Deși există un contract ferm pentru disputarea acestui meci, partea bulgară a anunțat clubul nostru că nu mai poate disputa acest meci, motivele invocate fiind extrem de puerile. Este al doilea club care dă dovadă de neseriozitate și amatorism în relația cu clubul nostru”.

 

O pauză competițională ce trebuia să ofere echipei FCU Craiova oportunitatea de a-și pregăti strategia pentru următoarele meciuri s-a transformat într-un scandal neașteptat, pe fondul anulării unui meci amical programat inițial cu FC Botoșani.

Amicalul dintre FCU Craiova și FC Botoșani a fost anulat

Pregătirea merge foarte bine, deși băieții au serios de tras în aceste zile, ținând cont că perioada până la meciul cu Rapid nu mai este așa de mare. Nu trebuie să ne pregătim niciun moment cu un ochi la Rapid.

ADVERTISEMENT

E treaba lor ce jucători aduc în perioada asta, dar acelor jucători le trebuie și o perioadă de acomodare, iar timpul nu iartă pe nimeni. Noi trebuie să ne gândim doar la obiectivele noastre de pregătire.

Vom aduce și noi pe cineva, chiar azi am discutat cu patronul nostru. Nu l-am oprit pe acel fundaș central. Nu era ce ne trebuie, dar sigur vom aduce pe altcineva. Vom avea și un meci amical pe 12 ianuarie, însă vreau să adaug ceva”, a declarat Marcel Pușcaș pentru Ediție.ro.

ADVERTISEMENT

Oltenii vor juca cu TSKA Sofia

.Oficialii clubului oltean au exprimat nemulțumirea lor față de decizia neașteptată a celor de la Botoșani și au dezvăluit că bătuseră palma pentru această confruntare de pregătire. FCU Craiova, condusă de Giovanni Costantino, a ales să se pregătească în țară în această perioadă, iar planurile de a susține un meci amical cu FC Botoșani au fost date peste cap.

Marcel Pușcaș, președintele clubului, a declarat că anularea din senin a acestui meci a stârnit furia sa, mai ales că cele două echipe se aflau și ele în România. Reacția fermă a lui Pușcaș a venit în contextul în care FCU Craiova a găsit o soluție alternativă, programând un meci amical cu TSKA Sofia din Bulgaria, pe 12 ianuarie.

ADVERTISEMENT

“Eu aveam o părere bună despre cei de la Botoșani, dar nu se procedează așa. Dacă ai bătut palma pentru un meci amical, atunci palma aia trebuie să rămână bătută. Nu te schimbi și cauți apoi tot felul de motive. Acum văd că ei au ales să joace la Botoșani cu Oțelul. 

Foarte bine, dar eu mi-am schimbat părerea despre cei de la Botoșani. Astfel că noi am căutat un alt adversar și am bătut palma cu cei de la ȚSKA Sofia pentru un meci amical. Partida va avea loc tot pe data de 12 ianuarie, dar vom juca în Bulgaria, la Montana”, a completat Marcel Pușcaș pentru Ediție.ro.

ADVERTISEMENT

FCU Craiova are moralul ridicat în pauza competițională. Formația patronată de Adrian Mititelu a terminat anul în stil de mare campioană. Oltenii au reușit 4 victorii în ultimele 5 partide de SuperLiga și au urcat în clasament până pe locul 9.

ADVERTISEMENT