Sport

Oficialii Universității Craiova, semnal de alarmă înaintea derby-ului cu Rapid: „Sunt răniți și greu de învins”

Oficialii Universității Craiova au tras un semnal de alarmă înaintea derby-ului cu Rapid București. Giuleștenii au nevoie de cele trei puncte pentru a mai spera la Europa.
29.04.2024 | 16:30
Oficialii Universitatii Craiova semnal de alarma inaintea derbyului cu Rapid Sunt raniti si greu de invins
Oficialii Universității Craiova, semnal de alarmă înaintea derby-ului cu Rapid: „Sunt răniți și greu de învins”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul Rapid București – Universitatea Craiova se va juca duminică, de la ora 20:30, iar Pavel Badea le ține pumnii elevilor lui Costel Gâlcă. Oficialul grupării din Bănie a analizat în exclusivitate pentru FANATIK confruntarea din Giulești.

Pavel Badea, semnal de alarmă înaintea derby-ului Rapid – Universitatea Craiova: „Mă îngrijorează ratările destul de mari”

Trupa lui Costel Gâlcă a ieșit învinsă cu CFR Cluj, iar lupta pentru cupele europene a devenit din ce în ce mai interesantă. Universitatea Craiova speră la cele trei puncte din derby-ul cu Rapid București, formația cu cea mai slabă apărare și medie de puncte din play-off.

ADVERTISEMENT

Directorul de la CS Universitatea Craiova este îngrijorat de ratările pe care le-au avut elevii lui Costel Gâlcă în ultimele etape. Pavel Badea a vorbit și despre absența lui Alex Mitriță, care are șanse mari să revină pe teren cu FCSB.

„Este un meci decisiv pentru noi, de fapt, toate cele patru care au rămas vor fi decisive prin prisma faptului că participarea în cupele europene încă se joacă, chiar dacă am pierdut cu CFR. Rapid în cazul unei victorii redeschide jocurile pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

Mă îngrijorează ratările destul de mari, dar este îmbucurător faptul că ajungi să ai astfel de ratări. În etapele trecute aveai un joc care nu îți dădea liniște și certitudinea că poți să te bați acolo. S-a văzut un plus în ultimele două jocuri cu Gâlcă, un plus din punct de vedere al exprimării echipei.

Doi dintre jucătorii cei mai importanți nu au putut să fie utilizați, să sperăm că în următoarea perioadă Mitriță va fi recuperat. Screciu are o accidentare de lungă durată din câte am înțeles. Grupul este valoros și trebuie să suplinească absența oricârui jucător din primul 11”, a spus oficialul CS Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Sunt greu de învins! Rapid este rănită și vrea să demonstreze”

Rezultatele giuleștenilor în play-off sub așteptările tuturor, fiind singura formație care încă nu a găsit drumul spre victorie. Pavel Badea este de părere că situația din clasament ar putea să le schimbe fața jucătorilor de la Rapid.

„Cei care sunt în lot trebuie să demonstreze că au valoare și merită să joace în continuare la Universitatea Craiova. Trebuie să te concentrezi pentru a demonstra că ai valoare când joci în Giulești și au 10.000 de spectatori, dorința de a participa în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Greu, dar sper că se va îndeplini obiectivul minim al Universității Craiova. Niciuna dintre primele șase nu poate fi considerată favorită în jocul cu celelalte cinci. Sunt apropiate de valoare, poate este un plus la FCSB, însă celelalte sun aproape de valoare.

Rapid era o echipă greu de învins, foarte motivată și aproape de obiectivul propus până acum patru etape. Rapid este o echipă rănită și dorește să demonstreze că sunt valoroși și pot emite pretenții pentru anul următor.

Trebuie să arăți un fotbal de bună calitate, concentrare și un spirit de echipă deosebit pentru a emite pretenții. Eu l-am propus pe Costel Gâlcă și sunt printre cei care crede în potențialul și echilibrul lui”, a încheiat Pavel Badea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,60 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid - Universitatea Craiova
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Android 15 va avea o funcție nouă. Anunțul a fost făcut de Google
Android 15 va avea o funcție nouă. Anunțul a fost făcut de Google
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze